Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 16 aprilie 2014, de la ora 12.00


mirela-emisiune-mpfm-16-aprilie-2014-12

Conflictele se tin lant in Casa “Mireasa pentru fiul meu”! Descoperiti motivele divergentelor dintre doi concurenti, dar si ce reactii au avut concurentii in urma declaratiilor facute de Laur, astazi, de la ora 12:00!

Scurt rezumat al emisiunii:

Emisiunea a inceput cu subiectul legat de cearta dintre Oana si Viorel.  Oana: “Cat voi mai sta aici, nu mai vreau sa plang pentru nimeni!”

Oana sustine ca doamna Aurica a incercat sa o desparta de Viorel.

In urma unui joc de carti, Alin si Raymond s-au certat.

Mariana sustine ca mai multi concurenti evita sa se exprime direct, pentru a nu fi criticati. Ea a facut referire la afirmatia Silviei, cand a fost intrebata care concurenti ii sunt mai apropiati.

Concurentii au petrecut dupa Finala Saptamanii trecute, in timp ce Oana si Viorel s-au certat si au fost suparati. In urma comportamentului Oanei de dupa Finala, a atras reprosuri din partea lui Viorel. Acesta sustine ca Oana se lasa influentata de mesajele telespectatorilor.

La scurt timp dupa ce a parasit competitia, Laur si-a exprimat ultimele impresii in Camera de Interviuri. El a marturisit ca Florina nu a fost fata pe care el si-o dorea. Declaratiile lui au starnit ample controverse.

Laura i-a spus Florinei ca este convinsa de faptul ca Laur nu i-a impartasit sentimentele.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free