Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 14 aprilie 2014, de la ora 14.00


mirela-emisiune-mpfm-14-aprilie-2014-ora-14

Unul dintre fostii concurentii care au parasit competitia la Finala Saptamanala ,face declaratii incendiare! Descoperiti ce are acesta de spus si despre cine, dar si ce discutii aprinse au avut loc intre Andrei si Cristina si din ce motiv, astazi, de la ora 14:00!

Scurt rezumat al emisiunii:

Laur si Silvia au parasit competitia dupa Finala de sambata. Inainte de a pleca cei doi au raspuns unor intrebari in Camera de Interviuri si si-au exprimat ultimele impresii din Casa Mireasa pentru fiul meu.

Laur a declarat ca nu a avut niciun sentiment pentru Florina si ca nu va mai fii nimic intre ei in afara competitiei. De asemenea, el a marturisit faptul ca inca mai are sentimente pentru fosta iubita, la fel cum si Oana ar mai avea sentimente pentru fostul iubit si ca i-ar fi marturisit lui acest lucru.

Laur a declarat ca nu a crezut nicio clipa in relatia Oanei cu Viorel si a mai spus ca faza cu biletelul dat Georgianei a fost doar pentru a-l atentiona pe Viorel.

Laura: “Laur era foarte gelos pe Florina, dar eu cred ca el cauta motive sa se desparta de ea!”

Laur a marturisit ca Florina nu este tipul lui de fata si ca nu i-a placut comportamentul ei in scurta relatie pe care au avut-o.

Florina: “Oana i-a spus lui Laur ca va regreta plecare lui!”

Viorel: “Oana a format un cuplu cu mine pentru a-i arata lui Laur ca poate forma un cuplu in competitie!”

Cristina si Andrei au avut mici neintelegeri in cuplu, din cauza geloziei nefondate a lui Andrei pe J Balvin.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free