Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 12 aprilie 2014, de la ora 17.00 – partea a doua


mirela-finala-mpfm-12-aprilie-2014-ora-17

Scurt rezumat al emisiunii:

In cea de-a doua parte a Finalei a fost dezbatut conflictul recent dintre Traian si Andrei. In urma dezvaluirilor de saptamana trecuta, pe care Andrei le-a facut la adresa lui Traian, acesta din urma a facut o criza de nervi si si-a fracturat si mana, dupa ce a dat cu ea in gard.

Andrei este in continuare de parere ca Traian a renuntat la prietenia dintre ei, fiind influentat de parinti. Andrei: “Traian vrea sa plece acasa, dar mama lui se opune!”

De asemenea, Andrei l-a acuzat pe Traian de faptul ca ar fi in stare sa o insele pe Corina oricand. Andrei: “Daca Traian s-ar culca cu o alta fata in fata Corinei, ea nu ar spune nimic!”

Atat tatal lui Traian, cat si mama lui Andrei au intervenit telefonic pentru a-si da cu parerea despre cele intamplate cu fii lor in competitie.

Tot la acest subiect a dorit sa intervina si doamna Virginia, mama lui George si fosta concurenta, care a dorit sa dezminta anumite lucruri pe care le stia inca din timpul cand era in competitie. Aceasta a marturisit ca doamna Iuliana i-ar fi propus lui Andrei o alianta prin care sa se sustina neconditionat pana la finalul acestei competitii.

La finalul emisiunii, Silvia si Laur au parasit competitia, fiind votati in procente foarte mari sa plece acasa.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free