Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 29 martie 2014, ora 14.00 – prima parte


mirela-finala-mpfm-29-martie-2014-ora-14

Finala Saptamanala absolut incendiara, presarata cu provocari si momente de maxima intensitate! Conflicte de proportii si intrigi neasteptate va vor tine conectati cu pulsul celor mai recente evenimente petrecute in Casa “Mireasa pentru fiul meu”, astazi, de la ora 14:00!

Scurt rezumat al emisiunii:

Finala a inceput cu o retrospectiva a saptamanii ce tocmai a trecut.

De asemenea, in prima parte a finalei au fost prezentate o parte din mesajele venite de la telespectatori. Printre acestea au fost si cateva legate de anumite conversatii intime dintre Oana si Viorel. Cei doi nu s-au aratat foarte deranjati de mesajele venite, considerand ca discutiile lor au fost normale.

Mariana si Grigore au sarbatorit in Casa Baietilor cele sase luni de relatie. Din cauza ca Mariana s-a simtit singura in ultima perioada, mama concurentei a dorit sa intervina telefonic pentru a o incuraja pe fiica ei si pe Grigore. Mama Marianei a spus ca ar fi de acord ca fiica ei si Grigore sa iasa casatoriti din competitie.

Atat mama Florinei, cat si mama lui Laur au intervenit telefonic in Finala de sambata. Daca in cursul saptamanii, mama Florinei era total impotriva cuplului fiicei sale cu Laur si spunea despre concurent ca ar avea iubita afara, sambata aceasta a revenit la sentimente mai bune.

In cursul saptamanii trecute, Raymond si Constantina au avut parte de mici neintelegeri.

Raymond catre Constantina: “Daca te iubesc, nu iti bate joc de mine cum ai facut cu altii!”

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free