Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 15 martie 2014, de la ora 14.00 – prima parte


mirela-emisiune-mpfm-15-martie-2014-ora-14

Finala Saptamanala plina de imprevizibil si momente de maxima tensiune! Conflicte de proportii si intrigi neasteptate va vor tine conectati cu pulsul celor mai recente evenimente din Casa “Mireasa pentru fiul meu”, astazi, de la ora 14:00!

Promo cu intamplarile din Finala, gasiti aici

Iata un scurt rezumat al emisiunii:

Baietii i-au daruit Mirelei un buchet de flori, cu ocazia zilei ei de nastere.

Raymond si Constantina au implinit cinci luni de relatie.

Primul material din emisiune a fost cel cu retrospectiva saptamanii care tocmai a trecut, dupa care au fost prezentate si o parte din mesajele trimise de telespectatori in urma celor intamplate in ultima perioada in competitie.

Baietii pedepsiti si-au dus la bun sfarsit pedepsele primite, mai putin Raymond care a refuzat sa faca voluntariat la caminul de batrani.

Intre Mariana si Grigore au fost mici dispute. Mariana a fost dezamagita de comportamentul lui Grigore fata de ea. Neintelegerile lor s-au incheiat cu o declaratie de dragoste venita din parte lui Grigore pentru iubita lui, Mariana.

Laur si Florina au avut mici neintelegeri in cuplul lor din cauza geloziei lui Laur.

Oana si Viorel s-au confruntat cu primele probleme in cuplul lor si au fost pe punctul de a se desparti. Viorel i-a reprosat Oanei ca motivul spus lui pentru ramanerea in Casa Mireasa pentru fiul meu nu este acelasi cu cel spus in direct. Oana s-a simtit ingradita de reprosurile lui Viorel.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free