Pareri ale fostilor concurenti despre revolta din acest sezon Mireasa pentru fiul meu


oana-si-viorel-mpfm3

Desemnarea Oanei ca si Mireasa a Saptamanii a starnit revolta mai multor concurenti care s-au indoit de corectitudinea voturilor si si-au cerut eliminarea din competitie.

Mai mult decat atat, dupa data de 3 martie, dupa ce Oana a format un cuplu cu Viorel, ea a fost atacata dur de catre Gina, Constantina, Raymond, Laur, Marianita, Traian si Corina.

Aceasta revolta a concurentilor din sezonul actual, a iscat atat pareri pro, cat si pareri contra venite din partea anumitor fosti concurenti din sezonul actual, dar si din alte sezoane. Iata ce au avut de spus acestia despre cele intamplate in ultima perioada in casa Mireasa pentru fiul meu:

George 1 de la MPFM2:

“Ma unge la suflet ce se intampla acum in casa…. Ofticatii, ranchiunostii si cei plini de ura sunt in picaj liber, au pierdut pe mana lor. Parca retraiesc situatia de anul trecut cand ranchiunosii si ofticatii sezonului trecut faceau cerere impotriva Lorenei, si au pierdut si aia pe mana lor. Chiar mi-ar placea ca situatia sa se repete, si cum baiatul nou intrat in primavara (George) a format cuplu cu fata singura (Lorena), si desi s-a dat in ei, in final au castigat. Asa si acum, baiatul nou intrat (Viorel) si fata in care se da cel mai mult (Oana) sa le sufle de sub nas premiul celor care NU il merita. E trist sa ma uit si sa vad oameni pe care la inceput i-am sustinut si mi se pareau frumosi sufleteste sa ii vad acum cu fetzele schimonosite de ura…. Din partea mea sa loveasca in continuare in Oana si Viorel, asa nu vor face decat sa ii ridice si mai mult in ochii publicului si in voturi! Go Oana & Viorel! Bogdan, familia si prietenii te asteapta acasa. Locul tau NU este acolo, intr-un banc de rechini!”

George de la MPFM3:

“Mai stiti ce am zis eu cand am parasit competitia , ca acest reality show nu e pentru mine si nici pentru mama mea , ci pentru oameni falsi , pentru oameni care se victimizeaza si care cauta mereu cearta , pentru oameni care ar trece peste cadavre doar ca sa-si atinga scopurile . Bravo oameni buni , la fel ca sezonul trecut ati facut , cum a fost in cazul Lorenei , poveste se repeta si deja se stie castigatoare acestei competiti. Vorba lui Andrei “Viata nu-i corecta” . Respect celor care vor sa iasa de acolo , deja unii s-au castigat unul pe celalalt si ei sunt mari castigatori ai acestei competiti , nu cea care e prefacuta si cu alte scopuri materiale si de imagine;) . Inca odata ma felicit ca am iesit de acolo , si tot respectul pentru cei care au iesit inaintea mea.

Robert de la MPFM3:

“…pt ca am fost intrebat de multa lume ce am de gand sa votez in cazul Marianitei….cu toata sinceritatea va spun ca votez sa iasa…si nu imi voi mai schimba opinia de data asta…am informatii de aseara din club cum ca ea doreste foarte mult sa iasa…a amenintat ca sare gardul daca nu iese…eu nu vreau sa se intample asta…eu stiu cum este sa nu fii ascultat…vreau sa fiu cu sufletul impacat ca nu am participat la o asemenea actiune…si toate criticile care i s-au adus nu mi se par corecte…chiar daca a gresit…fiecare greseste la randul sau si este sau nu criticat…dar din pacate la ea parerea mea este ca s-a intrecut masura…daca va fi sa fie ceva frumos intre ea si Laur …va fi si afara…asa ca in speranta de a ma fi facut inteles va multumesc…ps: vreau sa fiti obiectivi si sa ganditi in locul ei…nu sa folosim egoismul nostru…adica vointa de a o vedea in casa neaparat doar pt ca avem noi la ce sa ne uitam si pe cine sa sustinem…”

Mihaela de la NPM5:

Stati linistiti voturile nu sunt ceea ce par … De multe ori daca ei considera ca vor iesi materiale fac ce vor …… Si stiu ca eu am fost prezenta si am si auzit din sursa sigura o pers din staff asa ca nu va mai certati ..”

Cristina de la NPM5:

“Buna ziua prieteni !! Azi sunt dezamagita , raman uimita cum unii renunta imediat cand vad ca pierd teren ! In calitate de fost concurent al emisiunii Mireasa pentru fiul meu, garantez ca totul este real 100 % ! Dezamagita ca doamna Mirela Boureanu Vaida NU este respectata ! Lipsa de bun simt este predominanta ! Iti dai seama de oameni prin felul in care stiu sa piarda ! Va pup !”

Articol realizat de Raluca

5 comentarii la “Pareri ale fostilor concurenti despre revolta din acest sezon Mireasa pentru fiul meu”

  1. 5
    tudorica elena Says:

    OANA ESTE SINCERA PLINA DE VIATA ASA CUM TREBUIE SA FIE O FATA LA VARSTA EI.MAJORITATEA FETELOR DIN CASA,PAR FETE BATRANE CU CONCEPTII INVECHITE,SUB PAPUCUL IUBITILOR FARA DEMNITATE. IN NICI UN SEZON NU AU FOST FETE MAI RELE CA ELE.

  2. 4
    tudorica elena Says:

    cine este Gina pentru unii concurenti? un decor al casei nu face nimic nu zice nimic eu zic ,ca locul ei este la o manastire.OANA ESTE PLINA DE VIATA SI MERITA TOT CE ESTE MAI BUN ALATURI DE VIOREL

  3. 3
    mary Says:

    Robert te felicit pentru cuvantul tau pertinentsi la obiect.

  4. 2
    ica.cris Says:

    AU DREPTATE TOTI.

  5. 1
    Andreea Says:

    da ati luat interviu tot celor care tin cu oana si viorel..rusineeee sustineti falsitatea… toti care sustineti falsitatea si voi ati fost la fel in concurs

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free