Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 11 martie 2014, de la ora 14.00


mirela-emisiune-mpfm-11-martie-2014-ora-14

De curand, doua dintre concurente au “incins” atmosfera in studioul radio din Casa “Mireasa pentru fiul meu”, in calitate de DJ! Descoperiti ce discutii au purtat acestea cu sustinatorii, dar si cum s-au pregatit concurentele pentru o seara “fierbinte” de club, astazi, de la ora 14:00!

Iata un scurt rezumat al emisiunii:

Raymond si Constantina au anuntat ca nu mai sunt impreuna. Raymond sustine ca isi doreste sa plece din competitie.

Raymond: “De astazi, eu si Constantina suntem pe cont propriu!”

Duminica, Cristina si Silvia au fost Dj timp de o ora pe Antena Play. Cele doua concurente au aflat cum sunt percepute de telespectatori.

Viorel si Oana au fost votati de catre cei de acasa pe primul loc ca cel mai solid cuplu, iar pe locul al doilea au iesit Cristina si Andrei.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

3 comentarii la “Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 11 martie 2014, de la ora 14.00”

  1. 3
    macovei elena Says:

    A avut dreptate doamna de la telefon duminica ,Oana a fost la un casting si a fost intrebata ce stie sa faca ,a raspuns ca stie sa danseze ,a inceput sa danseze si unu din juriu a spus ca-i dans de c*rve ,este filmuletzu pe yutub ,si a fost intrebata si de inaltime si a mintit ,OANA minte si intradevar face doar cuplu de complezentza

  2. 2
    angela Says:

    Dna mirela ,de cand urmaresc aceasta emisiune ,nu am intilnit concurenti mai fara bun simt ca cei din acest sezon.Sa le fie rusine,se cred pe maidan…injura ca la usa cortului…fac gesuri obscene la casmere ptr cine?? pacat de banii investiti acolo mai bine rugam comisia de disciplina sa ia masuri ,maine ,poimiine ne trezim ca cine stie ce vor face…se vor dezbraca in direct sau vor sparge decorul in direct. Pacat de OANA ,Mariana,fetele noi si baieti noi .Daca nu inteleg(ptr ca nu au materie cenusie), fi-ti un pic mai duri cu ei (i-a da-ti pe unii din astia afara si-l si penalizati),se vor face toti milusei.

  3. 1
    florin Says:

    cea mai buna concurenta esti tu prezentatoarea cam asa ar trebui sa aduceti in emisiune sa arate genul tau asa fortaa rauu buna bomba criminala team pupat

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free