Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 17 februarie 2014, de la ora 12.00


mirela-emisiune-mpfm-17-feb-2014-ora-12

Furtuna in Paradis sau mult zgomot pentru nimic? Descoperiti ce reprosuri si-au adus, de curand, Raymond si Constantina, dar si ce neintelegeri s-au creat in Casa “Mireasa pentru fiul meu” in urma intrarii noilor concurenti si care a fost sursa acestora, astazi, de la ora 12:00!

Iata un scurt rezumat al emisiunii:

Marianita a intrat in cursa pentru eliminare. Timp de o saptamana cei de acasa o pot vota daca sa plece sau sa ramana in competitie.

Marianita, Laurentiu si doamna Maria se simt defavoriti in competitie, fata de restul concurentilor.

Raymond si Constantina si-au facut noi reprosuri, in urma testelor propuse de psihologul Anca Boalca.

Raymond i-a reprosat Constantinei ca nu are incredere in el, iar ea a sustinut ca iubitul ei nu i-a respectat inimitatea.

Pedeapsa aplicata lui Andrei, si anume ca timp de o saptamana sa nu participe la nicio activitate din competitie, a starnit protestul Cristinei, care nu a dorit sa participe la emisiunea de astazi.

De asemenea, doamna Iuliana, Traian si alti concurenti au protestat legat de regulile din competitie. Acestia sunt de parere ca nu toti concurentii care au meritat la un moment dat au fost pedepsiti pe masura.

Andrei a fost foarte razvratit legat de conditiile de igiena din Casa Mireasa pentru fiul meu. Concurentul reclama faptul ca apa cu care se spala este foarte murdara. El a spus ca a facut ciuperci si alte boli de piele, intrand in contact cu apa de acolo.

Noi divergente intre Marianita, Laurentiu si doamna Maria.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free