Concurenti noi: Viorel (26 ani) si doamna Aurica (59 ani), Bucuresti


viorel-aurica-mpfm-3-concurenti-noi

Viorel impreuna cu mama lui, doamna Aurica, au venit in Finala din 8 februarie 2014 cu gandul de a deveni concurenti cu drepturi depline.

Viorel are 26 de ani, este de profesie cameraman si locuieste in Bucuresti. A terminat facultatea de Biotehnologii Industriale. Se descrie ca fiind un tip sociabil, glumet si un pic timid. Si-ar dori o fata sincera, prezentabila si draguta.

Doamna Aurica are 59 de ani, este de loc din Iasi si se descrie ca fiind o fire sociabila si activa, careia ii place sa gateasca, sa croseteze si sa se joace pe tableta. Mai are inca o fiica de 36 de ani.

Doamna Aurica o vede potrivita pentru fiul ei pe Marianita.

Viorel si doamna Aurica vor intra in competitie ca si concurenti cu drepturi depline pe parcursul saptamanii urmatoare.

Ce parere aveti de Viorel si doamna Aurica?

By Raluca

5 comentarii la “Concurenti noi: Viorel (26 ani) si doamna Aurica (59 ani), Bucuresti”

  1. 5
    adam Says:

    Bolovanule, ai o privire de te uiti ca boul la poarta noua. Violentule tu cu ma-ta, o dai pe laura la o prte si o vrei pe gina, crezi tu ca asta-i proasta si muta si sa-ti bati tu joc de ea cu ma-ta cea neagra in cerul gurii.
    Btausilorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, Retardatilor!!!!!!!!!!!!.

  2. 4
    Chirtea Liliana Says:

    Viorel.te rog sa fii un pic mai tolerant cu Oana,ea este o fata minunata, desteapta,cea mai frumoasa din aceasta competitie,ai facut cea mai buna alegere.uneori,din prea multa bunatate si sinceritate mai greseste dar tu trebuie sa fii alaturi de ea,sa o sustii si sa o aperi de dusmani. sunteti cei mai tari din acest sezon Va iubesc mult si va sustin pe toti trei. Dupa finala va astept la Iasi. Vrem sa va fim nasi de cununie.Sunteti cel mai frumos cuplu din acest sezon.

  3. 3
    dana suceava Says:

    o familie minunata si foarte vesela.o mama fff frumoasa si plina de viata si un baiat pe masura.succes.

  4. 2
    mary Says:

    Daca ar fi putin mai scund ar fi foarte potrivit cu Marianita.Marianita ar trebui sa se gandeasca daca mai suporta toate badaraniile lui Laurentiu. Ae rebui sa se reorienteze.

  5. 1
    Mariana Pitesti Says:

    La prima vedere,imi place de Viorel.Pare un baiat cu bun simt,cred ca s-ar potrivi cu Gina.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free