Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 3 februarie 2014, de la ora 12.00


mirela-emisiune-2-feb-2013-ora-12

Conflictele se intetesc, la inceput de saptamana, in Casa “Mireasa pentru fiul meu”!Descoperiti care au fost cele mai recente scandaluri, dar si ce secret ascunde Constantina, astazi, de la ora 12:00!

Iata un scurt rezumat al emisiunii:

Doamna Maria a facut greva si nu s-a prezentat astazi in emisiune.

Mariana i-a pregatit o surpriza culinara lui Grigore in dimineata zilei sale de aniversare.

Constantina are un secret cu care l-a pus pe jar pe Raymond.

Raymond l-a tachinat pe Alin, legat de aleasa lui. Acesta i-a spus ca presimte ca sortita lui Alin va fi de varsta mamei sale si cu vreo doi copii deja dintr-o alta casnicie.

Doamna Maria si-a explicat gestul cu apa si cutitul printr-o declaratie scrisa.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca


4 comentarii la “Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 3 februarie 2014, de la ora 12.00”

  1. 4
    Tudorita Niculescu Says:

    Tina si Rey sinteti cei mai frumosi va rog sa o tineti asa ,tin sai multumesc lui dna.Daniela si lui Alin sint ca si fam. voastra va pup Dora din CYPRU .

  2. 3
    Anton Ina Says:

    RUSINEEEEE,MARE RUSINE,NERUSINATILOR,CEI CARE SUNTETI ORGANIZATORII EMISIUNII DE…NEBUNI,K SA NU ZIC DE…ALTCEVA.II INNEBUNITI PE CEI DE ACOLO,ASTA DORITI SA SARA GARDUL SA PLECE SI SA LE LUATI BANII SI SA OBTINETI RATING/.?????????TRAIAN CARE L-ATI ADUS INTR-UN STADIU DE NEDESCRIS,CU FARMECELE BABEI MARIA,SI PE CAND BAIATUL SFINTEA LOCUL,DUPA PUTEREA CREDINTEI LUI,CREDINTA NOASTRA SFANTA ORTODOXA,CU TAMAIEREA LOCULUI,CU LACRIMI PLANGAND UN BARBAT,VOI CU NERUSINAREA CARE VA CARACTERIZEAZA PE CEI DIN ACEST SEZON,ATI PUS LA BASCALE MELODIA CATLIC-DRACEASCA,…AMENO,AMENO,NERUSINATILOR,NE INNEBUNITI SI PE NOI,DAR AM PRINS DRAG DE ACESTI OAMENI OSANDITI DE VOI SA SUPORTE LAGARUL DRACESC PT A VA FACE RATING…DRACILOR,PACAT,PACAT DE CEI CARE AU INTRAT CU MOTIVUL DE CASATORIE,DAR VA PLACE …RAHAT…CE SA ZIC,ASTA MERITATI VOI,NOI PLATIM ABONAMENTE…PT A VEDEA CEVA FRUMOS NU FARMECELE CUM SE FAC ELE SI ASISTENTE

    -PROSTITUATE…CRED ,DAR NICI NU MAI CRED NIMIC…MI-E SILA DE EMISIUNILE VOASTRE,SA VA VADA DUMNEZEU SI PANA LA EL, C N A -UL SA VA DESFIINTEZE,SUNTETI UN PERICOL PERICOL!
    SA MANCATI VOI PAINILE TURTELE DESCANTATE DE DRACI,DACA ASTA MERGE LA BISERICA,MERGE SA INSELE LUMEA CA E SI EA OM…DAR NU E!

  3. 2
    Anton Ina Says:

    MIRELA MODERATOARE,nu a intrerupt pe bunica vrajitoarea din acest sezon…ce nu s-a mai pomenit pana acum asa ceva,nu i-a intrerupt discursul acuzator la persoanele de la telefon,dandu-i voie intotdeauna sa vorbeasca peste celelalte persoane acoperindu0le …Cre e motivul//..>?…sa fie rating sau simpatie pt cei ce nu respecta legile…!imi pare rau ca spun asta,dar nu se ridica la nivelul celeilalte moderatoare Gabriela,pe care nu o simpatizez,b DIMPOTRIVA,insa ii apreciez capacitatea de a se face ascultata si inteleasa de concurentii din casa si privitorii din fata tv-ului…NE-ATI INGRETOSAT CU asemenea PRACTICI OCULTE,MAI PRECIS SPUSE FARMECEEEEEEEEEEE,PT CE II TINETI ISONUL SI PARTEA,SI MAI PRESUS DE ORICE IN CASA PREZENTA…????????? CUMVA SUNTETI LA MANA EI,SPERAND VOI STAFUL FORMAT DIN TINERE FETE SA VA FACA DE DRAGOSTE CEVA SI VOUA???

  4. 1
    macovei elena Says:

    astept secretu Constantinei ,sau iar ne ducetzi cu presu ca de fiecare data

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free