Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 1 februarie 2014, de la ora 14.00 – prima parte


mirela-finala-saptamanii-mpfm-1-feb-2014-ora-14

Prognoza meteo a acestei Finale Saptamanale arata cod rosu de vijelie si de conflicte in Casa “Mireasa pentru fiul meu”. Desi se anunta pericol de racire si inghet a relatiilor de cuplu, iar protagonistii sunt uneori in ceata, un cuplu sparge gheata si chiar o topeste printr-o cerere inedita in casatorie!

Iata un scurt rezumat la emisiunii:

Raymond a cerut-o in casatorie pe Constantina intr-un mod inedit. El s-a logodit cu iubita lui in zapada, iar ea a acceptat cererea lui.

Tinuta vestimentara a Cristinei l-a determinat pe Andrei sa ia o decizie radicala in privinta relatiei. Concurentul considera ca iubita lui nu il asculta cand vine vorba de modul prea sexy de a se imbraca.

Traian si Corina s-au despartit. Primul motiv al despartirii a fost neincrederea pe care iubita lui i-a oferit-o in privinta sentimentelor pe care le poarta pentru ea, iar al doilea motiv a fost reprezentat de ultimel dezvaluiri ale Oanei in privinta Corinei.

Relatia dintre Laurentiu si Marianita s-a clatinat din nou. Concurenta nu este sigura de viitorul pe care l-ar putea avea alaturi de Laurentiu.

Laurentiu s-a imprietenit cu Andrei si Traian la un pahar de bautura.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca


Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free