La multi ani, Andrada MPFM1!


andrada-mpfm-sezonul-1

Andrada, fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu – sezonul 1, a implinit astazi frumoasa varsta de 26 de ani. LA MULTI ANI!

Ce urari aveti pentru fosta concurenta?

5 comentarii la “La multi ani, Andrada MPFM1!”

  1. 5
    elena Says:

    landrado esti o fiinta foarte rea sa ti fie rusine ptr comportamentul neadecvat cu care te-ai afisat pe sticla mai maturizeaza-te fetito

  2. 4
    lili Says:

    La multi ani, Andrada!; ma bucur, sa te vad, arati f bine; esti in elementul tau, a se citi, intr-un bar….Sper, totusi, sa nu fi trecut, ca, lebada prin apa, prin aceea editie….si, sper, ca, te-ai maturizat un pic, ai invatat sa fii mai clementa, mai permisibila, mai buna…asa, cum,prin bunatatea celorlalti, ai plecat, chiar si, fiind eliminata, cu 2oooo de lei…bani, cu care, ti-ai deschis o afacere, si, oarecum, un viitor….stiu, ca, nu te ” bantuie”, vorbele grele, pe care, in mod gratuit, i le adresai lui Adrian…stiu, ca, ai si uitat, ura pe care o aveai, fata de dna Marioara….si, mai stiu, ca, ai ramas aceeasi….fiinta malefica….rece….incapabila de sentimente…Si, ptr ca stiu ca, intri si ne citesti, ce pot sa mai adaug?…decat ca…nu te-am placut, niciodata, draga mea…esti proasta, n-ai facut nimic cu viata ta, si, nici nu intentionezi, esti, precum, capusa: sugi, si, sugi….esti, precum lipitoarea: stai, pe langa n”importe qui, doar ptr ca..pica, cate ceva….esti hada….esti o tata….reprezinti, cu brio, draga mea, etnia din care faci parte….Hai, pa.

  3. 3
    nina Says:

    La mulţi ani, Andrada! Sănătate!
    Dar de ce trebuia să facă faţă lui ADRIAN? Ce-i făcuse ? A fost limbută şi guralivă, uneori chiar nesocotită şi insuportabilă. Poate o fi luat aminte şi este altfel.

  4. 2
    simion.costica Says:

    A FOST SINGURA CARE I A FACUT FATA LUI ADREIAN SI TOTUSI ERAU CU MULT MAI MULT BUN SIMT FATA DE ACTUALII CONCURENTI

  5. 1
    Amie Says:

    Arati foarte bine,sa-ti traiasca papusa de fata si LA MULTI ANI!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free