Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 25 ianuarie 2014, de la ora 17.00 – partea a doua


mirela-finala-emisiune-mpfm-25-ian-2014-ora-17

Misterul planeaza peste Casa “Mireasa pentru fiul meu”! Practici oculte sau mult zgomot pentru nimic? Descoperiti astazi, de la ora 17:00!

Un mic promo cu ceea ce veti urmari in partea a doua a Finalei de astazi, gasiti aici.

Iata un scurt rezumat al emisiunii:

In urma probei de realizare a unui puzzle, echipa verde a primit dreptul de a vorbi la telefon cu persoane dragi. Corina a vorbit la telefon cu verisoara ei, care i-a spus concurentei sa-si asculte inima.

Traian si doamna Iuliana au vorbit la telefon cu Traian Senior. Acesta a fost foarte revoltat de tot ce se intampla in competitie, cat si in afara ei. Le-a spus fiului si sotiei lui ca sunt mari strategii pe internet cu scopul de a-i elimina din competitie.

De asemenea, Traian Senior i-a instigat pe cei doi la razboi impotriva celor care le fac rau in competitie.

Un alt subiect foarte controversat a fost cel despre presupusa vraja pe care doamna Maria a facut-o in baie impotriva celor patru concurenti rivali: Cristina, Corina, Traian si doamna Iuliana.

Bunica nu a recunoscut ca ar fi facut lucruri necurate, ci doar ca ar fi spalat acel cutit in baie.

Dintre cei in pericol de eliminare, George impreuna cu doamna Virginia au fost cei care au parasit competitia matrimoniala.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

2 comentarii la “Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 25 ianuarie 2014, de la ora 17.00 – partea a doua”

  1. 2
    radu alexandra Says:

    nu cred ca doamna Maria a facut asa ceva

  2. 1
    macovei elena Says:

    Nu pot sa cred ca poate exista atata ura la o doamna trecuta de 60 de ani fata de niste copii,dupa cum am vazut in baie dna Maria a pronuntat numele celor 4 concurenti de 3 ori fiecare nume si facea anumite gesturi cu acel cutit.cred ca stie un descantec si l a folosit ..parerea mea este ca trebuie sa luati masuri ,cea mai corecta masura ar trebui sa fie urmatoare ..sa fie supusa votului telespectatorilor..sa se voteze cine este de acord sa ramana sau sa plece dna Maria din competitie

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free