Robert a sarit gardul si a fost descalificat!


robert-mpfm-sezon-3

Din cauza tensiunilor acumulate de-a lungul timpului, Robert nu a mai suportat sa fie inchis si a sarit gardul in noaptea de vineri spre sambata, pierzandu-si astfel calitatea de concurent in competitia Mireasa pentru fiul meu.

In urma gestului extrem, dar si al altor abateri de la regulamentul competitiei, Robert a fost descalificat de catre Comisia de Decizie. Cu toate acestea, el nu a regretat decizia luata, ba mai mult a spus ca s-a auto-descalificat.

Robert a fost concurent in competitia matrimoniala timp de mai bine de 4 luni si jumatate. El a avut o scurta relatie cu Diana, insa lucrurile nu au mers in directia dorita, iar cei doi s-au despartit. La indemnul familiei, el si-a indreptat atentia catre Ioana, insa fara niciun rezultat. Fata a decis sa plece din competitie in ziua Portilor deschise.

Dupa plecarea Ioanei, Robert a ramas in relatii foarte bune cu Denisa, de care s-a apropiat foarte mult. Din pacate, in Gala din 7 ianuarie, Denisa a parasit competitia, lasand in casa un prieten foarte drag, pe Robert.

La o saptamana de la eliminarea Denisei din casa, ea i-a declarat lui Robert, sentimente sincere de iubire, marturisind ca si-a dat seama ca s-a indragostit de el. Robert a fost foarte surprins de marturisirile Denisei, insa nu i-a dat un raspuns pe loc.

Dupa iesirea lui Robert din competitie, cei doi au avut parte de o intalnire in fata hotelului. In Gala de sambata, acestia au declarat ca nu formeaza un cuplu.

Regretati plecarea lui Robert din competitie?

Articol realizat de Raluca

5 comentarii la “Robert a sarit gardul si a fost descalificat!”

  1. 5
    Vasile Florea Says:

    Era de asteptat si de dorit plecarea lui Robert. Altfel ar fi facut o boacana mare in casa Mireasa pentru fiul meu. Un om foarte violent.

  2. 4
    danyelyta Says:

    nu nu merita competitia oameni ca el nu au ce cauta acolo:)

  3. 3
    dulapdragut@yahoo.com Says:

    da ,eu il regret pe Robert din mai multe puncte de vedere ……dar tind cont ca viata in casa este strict ALCATRAZ ,dusi de buna voie si nesiliti de nimeni ,ma mira faptul cum a putut rezista …..!bravo Robert …frumos destept ….si cu un simnt al umorului bine dezvoltat …..!sa ai parte de tot ce este mai bun in viata …..!

  4. 2
    alexandra Says:

    DA!! :( ((

  5. 1
    doinitza Says:

    DA

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free