Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 4 ianuarie 2014, ora 17.00 – partea a doua


mirela-finala-mpfm-4-ian-2014-ora-17

Iata un scurt rezumat al emisiunii:

Traian si doamna Iuliana au fost afectati de conflictul pe care l-au avut cu mama Corinei, care nu a mai fost de acord cu relatia fiicei sale.

A renuntat Traian prea usor la relatia lui cu Corina?

Traian a pus punct relatiei cu Corina din cauza conflictului cu mama acesteia. Dupa dorinta lui de a rupe relatia, Corina a pus sub semnul intrebarii sentimentele lui fata de ea.

Doamna Elena, mama Corinei, a intervenit telefonic pentru a-si spune parerea referitor la cele intamplate cu fiica ei si Traian. Aceasta a declarat: “Traian, nu imi iubeste fiica!”. Pe Corina a sfatuit-o sa ia o pauza pentru a analiza mai bine relatia avuta cu Traian.

De asemenea, tatal lui Traian, a intervenit si el telefonic. Acesta si-a sfatuit fiul sa lupte pentru iubirea lui fata de Corina, daca sunt sentimente adevarate.

Din partea familiei Corina, doar fratele acesteia, Cosmin, a fost cel de parte ei. Acesta a intervenit telefonic pentru a-si sustine sora si a-i spune ca este alaturi de ea in relatia pe care si-o doreste cu Traian.

Cosmin a mai spus si faptul ca doamna Elena, mama lor, este o persoana foarte influentabila.

In partea a doua din Finala a mai fost adus in discutie ultimul conflict pe care l-au avut Constantina si doamna Iuliana, cand aceasta din urma a acuzat-o pe concurenta de faptul ca i-ar fi lasat numarul ei de telefon in speranta ca Traian o va cauta dupa iesirea din competitie.

Relatia dintre Constantina si Raymond este pe cale de a se sfarsi, dupa conflictul cu sarutul de care Raymond a fost acuzat ca i l-ar fi furat Oanei.

Credeti ca Traian a gasit motiv pentru a se desparti de Corina, in speranta de a se apropia mai mult de Constantina, dupa ce a speculat racirea relatiei dintre ea si Raymond?

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Un comentariu la “Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 4 ianuarie 2014, ora 17.00 – partea a doua”

  1. 1
    ana Says:

    RAY nu-l vaad cu CONSTANTINA .eu nu vad ca greseste ea .el este imatur.nu e pregatit de insuratoare .a venit aici sa vada cum e ,da rezista ,poate iese ceva bani si poate o nevasta care sa-l suporte .de ce nu a venit mama lui ?pentru ca stie ce are si nu suporta sa-l vada cum se poarta .constantina nu mai incerca ca nu merge ………traian eu nu vad ca greseste acum .isi doreste o familie dar sa fie bine si cu rudele corinei .vazand ce rude are mai bine se retrage .asta e tot ce face .nu a facut nimic rau .asa as face si eu .mai tarziu tot aice se ajunge .ea v-a fi influentata si el v-a fi singur .corina mai tarziu zice ca mama ei .TRAIAN FUGI CAT POTI .AM BAIETI INSURATI STIU CUM E .E BINE LA INCEPUT APOI SE SCHIMBA SI MERGE GURA FARA SA GANDEASCA .CORINA N-O RECUNOSTI .NU S-AU TERMINAT FETELE ……………..SUCCES TRAIAN .

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free