Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 28 decembrie 2013, de la ora 14.00 – prima parte


mirela-finala-mpfm-28-dec-2013-ora-14

Iata un scurt rezumat al emisiunii:

Doamna Iuliana a acuzat-o pe Constantina de faptul ca ar fi dorit sa-l cunoasca in continuare pe Traian in afara competitiei, dandu-i numarul ei de telefon. Constantina a negat totul, acuzand-o pe doamna Iuliana de falsitate.

In urma vizitelor familiilor de Craciun, familia lui Laurentiu impreuna cu familia lui Andrei au incercat sa-i impace pe cei doi concurenti. Andrei a refuzat oferta de pace a lui Laurentiu.

Echipa verde a fost nevoita sa-si aleaga din nou liderul, iar majoritatea au votat pentru Cristina. Ea a iesit noul lider al echipei verde. Toti membrii acestei echipe au refuzat sa mai participe la activitatile puse in joc pentru castigarea masinii.

Prietenia dintre Oana, Constantina si Mariana s-a transformat in rivalitate.

Conflictul pe care Mariana l-a avut cu Oana a generat conflicte in relatia ei cu Grigore.

Mariana si Grigore au implinit astazi 3 luni de relatie. Cei doi au intampinat din nou probleme de comunicare in cuplul lor. Mariana i-a reprosat lui Grigore atingerile prin care acesta isi arata sentimentele.

Cu ocazia aniversarii relatiei lor, Grigore a pregatit o surpriza pentru Mariana.

Andrei si Cristina si-au adus noi reprosuri. Ei au fost in pragul despartirii.

Cristina a fost dezamagita de modul in care decurge relatia cu Andrei. El a fost nemultumit de glumele taioase pe care Cristina le gace la adresa lui.

Marianita si Corina au ajuns la cearta dupa ce Marianita a facut multumirile pentru cadourile de la admiratori inaintea Corinei. De asemenea si Traian si Corina s-au certat pe aceasta tema.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free