Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 26 decembrie 2013, de la ora 14.00


mirela-emisiune-26-dec-2013-ora-14

Iata un scurt rezumat al emisiunii:

Vizitele familiilor au continuat pentru concurenti si in a doua zi de Craciun.

Din pacate, Robert nu s-a putut bucura de revederea familiei, deoarece acestia nu au putut fi alaturi de el. Sora lui, Raluca a intrat prin legatura telefonica cu el, pentru a-l incuraja si pentru a-i explica de ce nu a putut fi alaturi de el.

Alin si doamna Daniela au primit vizita familiei. Bunica impreuna cu matusa lui Alin au fost prezente in platoul emisiunii. Bunica lui Alin a marturisit ca o place foarte mult pe Gina pentru nepotul ei.

Andrei a fost si el surprins de membrii familiei lui: fratele, impreuna cu cumnata lui si verisorul lor. Acestia au venit in emisiune pentru a-l revedea pe Andrei si a-l incuraja pe mai departe in concurs.

Nici Cristina nu a dus lipsa de vizite cu ocazia Craciunului, caci sora si verisoara ei au fost si ele prezente in platoul emisiunii.

Raymond a fost intampinat in cea de-a doua zi de Craciun de parintii si sora lui, Vanessa, in timp ce Constantina a primit vizita surorii sale.

Grigore a avut parte si de el de vizita familiei: sora, impreuna cu cumnatul lui si fratele cel mic au fost prezenti in emisiune. Din partea Marianei au venit parintii impreuna cu fratele acesteia.

Parintii Marianei au spus ca sunt de acord cu relatia pe care fiica lor o are cu Grigore. Mai mult decat atat, doamna Draga, mama concurentei este de parere ca fiica sa a facut cea mai buna alegere.

De maine, ritmul emisiunilor isi intra in normal, astfel prima emisiune de maine va incepe de la ora 11.20.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free