Sorin a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu


sorin-mpfm3

Sorin a fost eliminat din competitia matrimoniala, in urma Galei din 3 decembrie, la dorinta lui. Concurentul le-a cerut celorlalti sa-l nominalizeze spre eliminare, pentru a-i fi alaturi Claudiei, in afara concursului. Cei doi vor sa-si continue relatia inceputa in casa Mireasa pentru fiul meu.

In cele trei luni petrecute in competitia Mireasa pentru fiul meu, Sorin a fost un concurent linistit. Cel mai bun prieten din competitie i-a fost Andrei.

Desi prima intalnire din concurs a avut-o cu Ioana, Sorin a facut un cuplu cu Claudia. Relatia lor din competitie nu a fost intocmai una roz, deoarece ei au avut parte de mai multe despartiri si impacari.

In seara eliminarii Claudiei din competitie, Sorin i-a declarat acesteia iubirea si i-a promis ca va iesi din casa pentru a fi impreuna in afara concursului. Se pare ca Sorin s-a tinut de promisiune, iar in Gala din seara trecuta el a fost eliminat la dorinta lui.

Regretati plecare lui din concurs? Credeti ca relatia cu Claudia va rezista in afara competitiei?

Articol realizat de Raluca

4 comentarii la “Sorin a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu”

  1. 4
    adelina Says:

    Mie imi pare rau ca nu mai este Sorin in competitie era favoritul meu si im i placea si de Claudia iar cuplul lor era unul normal cu suisuri si poticneli ,erau sarea si piperul in casa ,era singurul baiat cu bun simt ,educat ,scolit ,chiar facea nota discordanta cu ceilalti,sincer nu cred ca voi mai urmarii aceasta emisiune ,nu imi plac concurenti iar de Constantina si de Raimond m am plictisit sunt falsi, nu au umor ,nu sunt interesanti deloc,din contra sunt carcotasi,sunt urmariti de pensionari si banuiesc ca ei ii si voteaza ,sa fie sanatosi ,mie imi pare rau de SORIN CA A PARASIT EMISIUNEA.

  2. 3
    eliza Says:

    Nu cred ca si-a cerut iesirea pt Claudia.A vazut din clasamentele anterioare ca nu este votat ,ca era pe ultimele locuri si si-a dat seama ca oricum v-a fii propus in curand spre eliminare.Asa ca a preferat sa plece cica la cererea sa.

  3. 2
    Romana Says:

    il sustin in continuare si sperdin tot sufletul sa ma insel …..dar stiu ca va fi dezamagit foarte tare …..Va multumesc

  4. 1
    Romana Says:

    Eu sincer cred ca va regreta pt ca nu va gasi afara ceea ce a crezut el adica visul implinit…..

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free