Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 2 decembrie 2013, de la ora 14.00


mirela-emisiune-2-dec-2013-ora-14

Iata un mic rezumat al emisiunii:

Am intrat in a 14-a saptamana de competitie. Astazi, trei dintre concurenti au fost pentru prima oara la cumparaturi.

Andreea i-a spus doamnei Maria sa ceara voie atunci cand doreste sa foloseasca dusul fetelor. Doamna Maria a fost suparata pe faptul ca Laurentiu nu i-a fost alaturi in conflictul avut cu Andreea.

Oana considera ca ceilalti o implica in toate conflictele existente in casa.

Mai multi telespectatori au trimis la redactia emisiunii, emailuri in care atentionau cu privire la comportamentul violent al doamnei Iuliana fata de Corina.

In emisiune a fost aratat un material in care doamna Iuliana i-a dat o palma peste gura Corinei si a facut-o proasta.

Raymond si Oana sustin faptul ca acum ceva timp, Traian ar fi dat in Corina, in baie. Traian si Corina neaga acest lucru foarte vehement.

In direct, Traian a intrat in Camera de Interviuri sustinand ca vrea sa spuna adevarul despre cele intamplate.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

8 comentarii la “Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 2 decembrie 2013, de la ora 14.00”

  1. 8
    cristean Says:

    RUSINE SA-I FIE LA IULIANA CA MINTE CHIAR SI CU MATERIALU DAT IN FATA SUNT FOARTE NESIMTITI AU DREPTATE REY SI TINA SI TOT RESTUL CASEI ADICA IULIANA SPUNE DREPTATEA SI CEILANTI CONCURETII MINT TOTI CE SA CREDEM NOI PWP REY SI TINA SUSTIN CUPLU LOR

  2. 7
    gina Says:

    Rey constantina oana si andreia au dreptate in privinta d-nei iuliana si a lui traian… au venit in emisiune doar pt a se afirma, si corina pt el ie doar de complezenta…

  3. 6
    gina Says:

    D-na iuliana face farmece? asa am inteles in tro emisiune, cand d-na maria ai trimitea pe andrei si cristina la d-na iuliana sa-ai deslege de farmecele adinei…

  4. 5
    merry Says:

    Corina am spus nu este naiva, observa ca nu este bagata in seama de Traian cum sta el cu mainile mai mult cu spatele la ea dar vrea banii asa ca cuplul este sfant nu te elimina nimeni stai mai mult in casa, deci banii vorbesc. Iuliana minte de stinge. Corina este la fel ca ea.

  5. 4
    mary Says:

    La fel nu cred ca este adevarat ce a spus Oana si Andreea despre d-na Iuliana ca a transmis sotului ei anumite mesaje referitoare la Corina si C-tina. Nu am vazut nici o inregistrare de acest gen si slava d-lui atunci cameramanii erau toata ziua in casa ,erau si imagini pe Antenaplay. Cele doua s-au cooalizat si mint pentru a o inerva pe Iuliana.

  6. 3
    mary Says:

    Nu putem sa stim daca ce spune Ra,C-tina,Andreea daca este adevarat. Se poate crede ca sunt invidiosi pe Traian si Corina si cam acest lucru reiese.
    Mie una nu-mi place atitudinea lui Raymond si iubitei lui.

  7. 2
    Violette Says:

    Sunt absolut indignata!Pentru ca nu am reusit sa vad emisiunea de la 14-16 am urmarit-o acum.Este de neimaginat cum acest Ray,golanas de cartier brasovean rau famat isi permite sa dea frau imaginatiei sale bolnave si sa manjeasca imaginea unor oameni absolut fara niciun motiv….e inadmisibil sa fie tolerat un astfel de comportament amenintator….”daca vreau va terorizez pana la sfarsit”…deci recunoaste ca deja o face!Ar trebui ca indiferent pe cine sustinem sa cerem producatorilor acestei emisiuni sa curme din fasa iesiri de acest gen…aroganta,santaj,amenintare,etc…care,da,se practica intre traficantii si consumatorii de droguri dar nu e cazul sa fie practicat intr-o emisiune de acest gen.Asadar sa cerem ca indiferent cine adopta acest tip de comportament sa fie descalificat urgent pentru a descuraja aceste apucaturi nedemne de un show matrimonial!!!!Daca Traian sau oricare alt concurent a gresit si exista dovezi trebuie prezentate.In caz contrar consideram emisiunea ca favorizand un astfel de comportament pe care noi il dezavuam!ACEASTA EMISIUNE ESTE SUSTINUTA DE NOI TELESPECTATORII…SUNT FOARTE MULTI DE ACEEASI PARERE-VEDETI FORUMURILE-SI VA RUGAM SA NU IGNORATI ACEST MESAJ!

  8. 1
    ALINA Says:

    Ar trebui sa-i fie rusine d-nei IULIANA….minte cu nerusinare ori de cate ori are ocazia.Ray are dreptate cu ce s-a inatmplat in baie

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free