Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 30 noiembrie 2013, ora 14.00 – prima parte


mirela-finala-saptamanii-mpfm-30-noi-2013

Iata un mic rezumat al emisiunii:

Astazi patru concurenti din sezonul 3 Mireasa pentru fiul meu isi serbeaza onomastica cu ocazia numelui: Andrei, Andreea, Edit si Denisa.

Concurentii au petrecut aseara in Afi Palace cu ocazia implinirii a 20 de ani de Antena 1. Actualii concurenti s-au intalnit cu familia, sustinatorii, dar si fosti concurenti.

La intalnirea de la Afi, Gabi a spus ca nu este adevarat cum ca ar fi rupt logodna cu iubita lui din afara competitiei. Doamna Virginia a regretat, la revederea Iuliei, fosta concurenta, ca aceasta nu a format un cuplu cu George.

Un alt material al finalei de astazi, a fost cu imagini de la hotel, in perioada cand casa concurentilor era in renovari.

Un subiect mai putin fericit al finalei a fost cel cu motivele divortului dintre Iulia si Valentin.

Iulia a spus ca Valentina s-a gandit doar la partea financiara in relatia lor de casnicie si ca el a fost cel care a intentat divortul.

Iulia: “Valentina a dorit sa divortam! Noi doi nu aveam interese comune!”

Iulia: “Valentin a fost influentat de parintii sai!”

Valentin a intervenit telefonic pentru a-si spune punctul de vedere. El a dorit sa-i ureze LA MULTI ANI fiicei sale, Raluca, cu ocazia zilei de Sf. Andrei.

Valentin: “Iulia mi-a interzis sa imi vad copilul!”

Iulia sustine ca Valentin a vatamat-o corporal si a dat-o afara din casa lor, care ulterior a fost trecuta pe numele parintilor lui Valentin.

Iulia: “Am certificat medico-legal!”

Valentin: “Iulia si-a lasat copilul in grija parintilor mei!”

Iulia sustine ca Valentin a ramas cu aproape toate bunurile care ar fi trebuit impartite in mod egal, dupa divort.

Iulia sustine ca Valentin a inselat-o pe timpul casniciei, iar Valentin este de parere ca motivul divortului dintre ei a fost faptul ca Iulia l-a inselat pe el.

Valentin: “Nu am inselat-o pe Iulia!”

Iulia catre Valentin: “Dupa ce m-am casatorit cu tine, te-am cunoscut cu adevarat!”

Cuplul format din Mariana si Grigore au fost pe punctul de a se desparti in urma glumelor proaste pe care Grigore le-a facut acum ceva timp la adresa ei.

Mariana este deranjata de faptul ca Grigore nu isi impune punctul de vedere in relatia cu ceilalti concurenti!

Domnul Ioan, tatal Marianei, a dorit sa intervina telefonic pentru a-si sustine fiica.  Tatal Marianei a spus ca nu-l condamna pe Grigore pentru greselile lui si ii sustine pe amandoi in egala masura.

Raymond si Constantina au fost suparati pe ultimele afirmatii jignitoare pe care tatal Andreei le-a spus. Mama Andreei a dorit sa intervina telefonic pentru a lamuri lucrurile.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti pagina noastra de facebook: http://www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Un comentariu la “Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 30 noiembrie 2013, ora 14.00 – prima parte”

  1. 1
    mary Says:

    Iulia a trebuit sa stie ca daca se casatoreste cu un baiat mai tanar ca ea,care nu si-a terminat studiile,care va umbla dupa alte femei pentru ca si inainte de competite a trait cu o femeie mult mai in varsta decat el. Intr-un cuvant Valentin a fost ,a ramas si va fi un tanar neserios.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free