Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 30 noiembrie 2013, de la ora 17.00 – partea a doua


mirela-finala-mpfm-3-30-noi-2013

Iata un mic rezumat al emisiunii:

La scurt timp dupa plecarea Claudiei, Sorin si Oana au fost surprinsi tot mai mult timp impreuna. Cei doi s-au tot tachinat.

Sorin sustine ca intre el si Oana au fost doar glume si atat. Oana a spus ca Sorin nu este baiatul pe placul ei. Diana a fost deranjata de tachinarile dintre Sorin si Oana.

Claudia a intervenit telefonic pentru a-si spune parerea despre apropierea dintre Oana si Sorin. Fosta concurenta nu este suparata si spune ca are incredere in iubitul ei.

Robert este de parere ca Oana inca il place pe Andrei si crede ca si-ar dori sa intervina in cuplul lui cu Cristina. Oana a spus ca ii place cum se comporta Andrei cu iubita lui.

Andrei: “Andreea si sora lui Robert au vrut sa imi lezeze imaginea!”

Andrei a fost foarte indignat de afirmatiile surorii lui Robert.

Diana si Cristina au fost deranjatae de faptul ca unii concurenti au intervenit in favoarea Oanei. Cele doua concurente au acuzat-o pe Oana de apropierea dintre ea si Sorin.

Marianita: “Daca o fata nu are cuplu aici, poate sa incerce o relatie cu orice baiat, chiar daca acesta are cuplu!”

Saptamana aceasta, in timpul unei emisiune, intre Robert si Andrei s-a iscat un conflict foarte mare, in urma careia cei doi concurenti au fost eliminati din emisiunea din direct.

Georgiana, cumnata lui Andrei, a intervenit telefonic pentru a-l sustine pe concurent.

Acum cateva zile, Andreea, Denisa si Gina au sustinut ca doamna Iuliana le-a facut unele confesiuni legate de Corina si de dorinta ei si a lui Traian legata de parcursul lor in competitie.

Tatal lui Traian a intervenit telefonic pentru a-si apara fiul.

Tatal lui Traian: “Ceilalti au vazut punctul slab al lui Traian, si acum dau in el!”

Sora Oanei a trimis o scrisoare catre redactia Mireasa pentru fiul meu pentru a o sustine. Irina, sora Oanei, a dorit sa intervina telefonic pentru a-si spune punctul de vedere.

Un material dintr-o pauza de publicitate din Finala din data de 9 noiembrie 2013 a aratat-o pe doamna Iuliana si Traian in care discutau despre cele intamplate in baie intre Corina si Traian. Din acest material a reiesit ca Traian ar fi lovit-o pe Corina si de asemenea, reiese si faptul ca cele dezvaluite de Oana ar fi adevarate.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti pagina noastra de facebook: http://www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free