Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 23 noiembrie 2013, de la ora 14.00 – prima parte


mirela-finala-23-noi-2013-ora-14

Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu ne-a adus multe dezvaluiri si am aflat prin ce au mai trecut concurentii de-a lungul unei saptamani.

finala-saptamanii-mireasa-pentru-fiul-meu

Un mic promo, gasiti aici!

Concurentii au fost pusi sa-si aleaga pe rand un concurent pe care il apreciaza cel mai mult in competitie. Cei care au primit cele mai multe voturi au fost:

Constantina si Andrei – 4 voturi

Marianita si Robert – 2 voturi

S-au format trei echipe cu cate un lider fiecare. Aceste echipe vor avea parte de anumite activitati pe parcursul competitiei.

[Echipa rosie] Constantina este liderul primei echipe formate din: Raymond, Mariana, doamna Daniela, Gina, Oana, Grigore, Alin, doamna Virginia

[Echipa verde] Andrei este liderul celei de-a doua echipa formata din: Cristina, Sorin, Traian, Diana, Corina, doamna Iuliana, George

[Echipa albastra] Marianita este liderul celei de-a treia echipa formata din: Laurentiu, doamna Maria, Robert, Ioana, Andreea, Denisa, Edit

Parintii Andreei au venit sa-si sustina fiica, dupa conflictul cu doamna Maria.

Doamna Maria si-a cerut eliminare din cauza conflictelor avute cu Andreea. Concurenta si-a cerut scuze fata de bunica in Camera de Interviuri.

Parintii Andreei au fost deranjati de atitudinea doamnei Maria fata de fiica lor.

Doamna Gabriela, mama lui Laurentiu, a intervenit telefonic pentru a-si spune parerea despre cele intamplate intre mama ei si Andreea.

Fiica doamnei Maria este de parere ca totul a fost de moment.

Ultimii trei concurenti eliminati: Claudia, Iulia si Gabi s-au intors in platoul emisiunii cu dovezi si vesti din afara.

Gabi sustine ca la hotel s-au facut strategiile si grupuletele din casa. El a spus ca in parcul de distractii Andrei a vorbit la telefon, iar Gabi la hotel a folosit o tableta.

Andrei sustine ca logodna lui Gabi cu fosta lui iubita a fost doar un pretext pentru ca acesta sa iasa din competitie.

Iulia si Claudia sustin ca stiu mai multe lucruri despre Oana, pe care multi nu le stiu inca.

Claudia si Iulia sunt de parere ca anumite fete nu isi merita locul in competitie. Acestea ar fi Gina si Oana. Claudia a spus despre Oana ca se victimizeaza.

Claudia: “Oana nu are personalitate si stie numai sa copieze!”

Intre Sorin si Laurentiu a aparut un conflict. Laurentiu a fost pe punctul de a da in Sorin.

Laurentiu sustine ca Sorin a incercat sa il provoace in permanenta.

Sorin sustine ca Laurentiu ar fi facut o gluma nepotrivita legata de el si Claudia, cum ca dupa iesirea din competitie cei doi se vor apuca de videochat.

Intre Sorin si Claudia a avut loc o revedere foarte emotionanta.

Sorin si Laurentiu si-au dat mana, din dorinta de a ingropa securea razboiului.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti pagina noastra de facebook: http://www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free