Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 2 noiembrie 2013, de la ora 14.00 – prima parte


mirela-finala-2-noi-2013-ora-14

In Finala de astazi, Dragos si Alexandra sunt prezenti in platoul emisiunii, dupa nunta lor care a avut loc saptamana trecuta. Cei doi fosti concurenti sunt foarte fericiti si impliniti impreuna. La nunta lor au fost prezenti dintre fostii concurenti, doar Ciprian din sezonul lor si Andreea si Alin, de la MPFM2, care le vor deveni fini in cel mai scurt timp. Alexandra si Dragos isi doresc sa se mute impreuna in Bucuresti.

dragos-alexandra-2-noi-2013

Fostii concurenti proaspat casatoriti au venit si cu cateva sfaturi pentru concurentii actuali.

Alexandra le-a spus acestora: “Daca nu iubesti pe cineva in concurs, nu o sa reusesti nici afara!”

In continuare sunt prezentate scenetele de Halloween, care au fost prezentate de Diana si Alin.

alin-diana-2-noi-2013-ora-14

Prima sceneta s-a numit “Dracula la carciuma” si a fost realizata de echipa “Cateii de usturoi”, care este formata din Grigore si Mariana, Raymond si Constantina.

sceneta-dracula-la-carciuma

A doua sceneta s-a numit “Burlacul de Halloween” a fost realizata de echipa “Ingerii lui Charlie”, formata din Laurentiu si Marianita, Ioana si Diana.

sceneta-burlacul-de-halloween

Cea de-a treia echipa “Mickey Mouse si prietenii” au jucat sceneta ” Joi 13, Halloweenul Neagru”. Din echipa au facut parte: Cristina, Denisa, Claudia, Sorin si Andrei.

sceneta-halloweenul-negru

Echipa “Twilight Reinterpretat” este formata din Corina, Traian, Edit, George si Oana. Sceneta lor s-a numit “Spitalul Groazei”.

sceneta-spitalul-groazei

Echipa “Vrajitoarele” este formata din Iulia, Gina, Andreea. Sceneta lor s-a numit “Vraja in noaptea de Halloween”.

scenta-vrajitoarele

Doamna Maria a dat 5 puncte echipei “Ingerii lui Charlie”, 4 puncte pentru “Mickey Mouse si prietenii”, 3 puncte pentru echipa “Twilight Reinterpretat”, 2 puncte echipei “Cateii de usturoi” si 1 punct pentru “Vrajitoarele”.

doamna-maria-mpfm3-2-noi-2013-ora-14

Doamna Virginia a dat 5 puncte echipei “Twilight Reinterpretat”, 4 puncte pentru “Vrajitoarele”, 3 puncte pentru “Mickey Mouse si prietenii”, 2 puncte pentru “Cateii de usturoi” si un punct pentru “Ingerii lui Charlie”.

doamna-virginia-mpfm3-2-noi-2013-ora-14

Doamna Daniela a dat 5 puncte echipei “Cateii de usturoi”, 4 puncte echipei “Twilight Reinterpretat”, 3 puncte “Mickey Mouse si prietenii”, 2 puncte “Vrajitoarele” si ultimul punct pentru “Ingerii lui Charlie”.

doamna-daniela-mpfm3-2-noi-2013-ora-14

Doamna Iuliana a dat 5 puncte “Twilight Reinterpretat”, 4 puncte pentru “Mickey Mouse si prietenii”, 3 puncte pentru “Ingerii lui Charlie”, 2 puncte pentru “Cateii de usturoi” si 1 punct “Vrajitoarele”.

doamna-iuliana-mpfm3-2-noi-2013-ora-14

Voturile mamelor au starnit controverse.

Cei care vor acumula cele mai multe puncte in urma scenetei de Halloween vor castiga o zi intr-un parc de distractii.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti pagina noastra de facebook: http://www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

Cum comentati cele intamplate?

By Raluca

5 comentarii la “Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 2 noiembrie 2013, de la ora 14.00 – prima parte”

  1. 5
    mihalcea loredana Says:

    Andrei te sustinem, sunt dana din Galati si am 15 ani mi-am format un grup de copii la lideu si te vom vota pe tn si cristina dar te rog nu te mai certa cu Constantina, incearca s-o cunosti si-ti vei da seama ce persoana sincera si draguta este.Pup Constantina, Andrei, Cristina si RAYMOND (IUBIT IDEAL SI FRUMOS)

  2. 4
    mihalcea loredana Says:

    Andrei te sustinem, sunt dana din Galati si am 15 ani mi-am format un grup de copii la lideu si te vom vota pe tn si cristina dar te rog nu te mai certa cu Constantina, incearca s-o cunosti si-ti vei da seama ce persoana sincera si draguta este.Pup Constantina, Andrei, Cristina si RAYMOND (IUBIT IDEAL SI FRUMOS)

  3. 3
    crina Says:

    Felicitari,casa de piatra!Ce palma au primit cei care nu v-au placut,iubit!La fel vor primi si cind vom vedea nunta lui ALIN@ANDREEA!1000 de felicitari!

  4. 2
    Admin Says:

    Buna, Xilo! Te asteptam cu comentarii despre concurenti si despre emisiune! ;)

  5. 1
    xilo Says:

    Buna seara!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free