Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 1 noiembrie 2013, de la ora 12.00


Iata un mic rezumat al emisiunii:

Se pare ca neintelegerile dintre cupluri au devenit deja obisnuinte in competitia matrimoniala. Daca Robert si Diana, Gabi si Cristina si mai nou Sorin si Claudia s-au despartit, Grigore si Mariana, Laurentiu si Marianita, Raymond si Constantina si George si Edit intampina si ei dificultati in cuplurile lor.

Gabi este de parere: “In curand, toate cuplurile se vor desparti!”

Grigore si Mariana intampina probleme in cuplu, iar relatia lor atarna de un fir de ata, dupa numai o luna de stat impreuna. De asemenea, Diana sustine ca intre ea si Robert nu mai exista cale de impacare.

Ce parere aveti de neintelegerile din cuplurile din competitie?

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti pagina noastra de facebook: http://www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Un comentariu la “Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 1 noiembrie 2013, de la ora 12.00”

  1. 1
    ana Says:

    EU NU VAD UN CUPLU .TOATE CARE SUNT DE FAPT NU SUNT .DACA NU VOR FETELE SAU BAIETII AFARA .ALTII MAI SUNT SA VINA .DIANA E OBISNUITA SA MEARGA PE LA EMISIUNI .NU A VENIT SA SE MARITE .A FACUT DE OCHII LUMII SI ACUM ARE UN MOTIV .CRISTINA E TOT ASA VERSATA .SIGUR NU AU VENIT SA SE MARITE .LE PLACE SA STEA ACOLO PE MANCARE SI TOATE CELE DAR SA VINA ALTELE CARE VOR SA SE MARITE .NE-AM SATURAT SA VEDEM MUTRELE ; diana si cristina care se stramba cand sunt intrebate parca sunt venite din palatul regal.sa plece daca nu vor nu sunt obligate .

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free