Ei sunt primii concurenti eliminati ai sezonului 3!


elena-gabriel-ramona-eliminati-mpfm3

Gala Mireasa pentru fiul meu din 29 octombrie 2013, a fost una memorabila pentru cei care au parasit competitia. Gabriel, impreuna cu doamna Elena si Ramona au fost primii concurenti eliminati din competitia acestui sezon.

Dupa doua luni de concurs, atat Gabriel cat si Ramona nu s-au remarcat foarte mult in competitia matrimoniala. Niciunul dintre ei nu a format cuplu, dar cu toate acestea ambii isi doreau intr-un fel sau altul sa ramana pe mai departe in competitie.

Gabriel impreuna cu doamna Elena au fost doi concurenti putin mai retrasi si care s-au acomodat cu greu conditiilor din casa. Gabriel, un baiat virgin si fara un scop precis in viata, nu a fost perceput prea bine in competitie, datorita modului sau delasator de a trata viata. De asemenea, mama lui, doamna Elena, o femeie foarte sensibila si naiv de sincera, nu a reusit in aceste doua luni sa se acomodeze in casa, din cauza lipsei sotului.

Ramona, o concurenta foarte inteligenta si cu principii foarte clare de viata, dar si foarte pretentioasa in materie de baieti, nu a reusit din pacate in cele doua luni petrecute in competitie sa-si gaseasca rostul ramanerii in concurs. Drept dovada, ea si-a cerut eliminarea.

Regretati plecarea acestor concurenti?

Articol realizat de Raluca

2 comentarii la “Ei sunt primii concurenti eliminati ai sezonului 3!”

  1. 2
    lili Says:

    @ Dana; ai perfecta dreptate; si eu, gandeam, ca [si] prime eliminari de baieti Gabriel, impreuna cu d-na Elena = sunt paraleli cu acest gen de emisiune, n-au nici o treaba…Si, la fete, ma gandeam ori la Ramona, ori la Iulia…Imi pare bine ca a fost asa, sper, ca, urmatorii eliminati sa fie: Iulia, la fete si George, la baieti…insa, tare mi-e teama, ca vor ramane astia fara mame in competitie, ceea ce-ar duce la imposibilitatea eventualelor nominalizari de fete; asta inseamna ca, mort, copt, va trebui sa plece un baiat fara mama…producatorii emisiunii, vor mai trage, insa, de timp, a se citi, vor mai elimina 2 fete…In fine…om vedea…Dana, imi place cum comentezi, vino te rog, si in casuta roz, la pag. de comment-uri; avem nevoie de persoane cu spirit de observatie, directe si la obiect…Te asteptam…Te pup. O seara frumoasa.

  2. 1
    Dana Says:

    In sfarsit au inceput curatenia de toamna in casa! Au fost perfecte aceste prime eliminari! Astept si altele, la fel de bine gandite.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free