Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 26 octombrie 2013, de la ora 14.00 – prima parte


mirela

Iata un mic rezumat al primei parti din Finala:

Sora si verisoara Cristinei au venit in platoul emisiunii pentru a o sustine pe concurenta.

verisoara-sora-Cristinei

Roxana, sora Cristinei a spus: “Cred ca familia lui Gabi are ceva cu sora mea!” Ea dezaproba felul in care Gabi s-a purtat cu Cristina.

Gabi si Robert considera ca prietenia dintre Cristina si Diana influenteaza in mod negativ cuplurile lor.
Sora lui Gabi a trimis un cadou Cristinei.

Constanta, mama Cristinei, a dorit sa intervina telefonic. Ea a criticat interventiile familiei lui Gabi. Mama Cristinei sustine ca fiica ei a avut parte de violenta in copilaria ei si ca nu crede ca aceasta ar fi facut videochat.

gabi-cristina

Afirmatiile facute de sora lui Gabi la adresa Cristinei a starnit ample controverse intre concurenti. Ei au dezaprobat dezvaluirile facute de sora concurentului.

Cristina sustine ca nu exista nicio cale de impacare intre ea si Gabi. “Eu nu sunt pentru el, nici el nu este pentru mine” a fost concluzia Cristinei despre relatia cu Gabi.

cristina

Material cu farse intre baieti. Se paca ca Raymond ar fi schimbat continutul unui sampon care ii apartinea, pentru ca alti baieti sa nu-l mai foloseasca.  Gabriel a fost acuzat ca foloseste sampoanele baietilor.

Mama si nasa Dianei au venit in platoul emisiunii pentru a-si spune parerea despre cele intamplate intre Diana si Robert.

mama-nasa-Dianei

Mariana Cristea, nasa Dianei, a spus ca isi doreste ca Diana sa ramana cu Robert. De asemenea, aceasta i-a transmis concurentului: “Robert te rog sa ai grija de Diana”. Nasa concurentei este de parere ca si Diana il place pe Robert.

Mama Dianei crede ca fiica ei il place pe Robert. Mama concurentei nu are ce sa-I reproseze lui Robert si il sfatuieste pe acesta sa aibe putina rabdare cu Diana. De asemenea, mama Diana a avut si un sfat pentru fiica ei: “Mai lasa si de la tine”

Mariana, nasa Dianei, a indrumat-o pe concurenta sa se intoarca la Robert. Ea crede ca cei doi se potrivesc foarte mult. De asemenea ea spune ca Robert este mai potrivit pentru fina ei decat fostul iubit.

“Robert este ceea ce a visat Diana” a tinut sa spuna mama Dianei.

Material cu Robert, care a incercat sa se impace cu Diana, dar a fost refuzat categoric.

robert-diana

Raluca, sora lui Robert a dorit sa intervina telefonic. Ea il sfatuieste pe Robert sa lase timpul sa treaca si daca e sa fie impreuna vor fi.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti pagina noastra de facebook: http://www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

By Raluca

2 comentarii la “Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 26 octombrie 2013, de la ora 14.00 – prima parte”

  1. 2
    Admin Says:

    cu mare placere, Merry

  2. 1
    merry Says:

    multumesc Raluca pentru emisiunile in reluare.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free