Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 22 octombrie 2013, de la ora 20.30


mirela-gala

In Gala de astazi de la ora 20.30, evenimente intamplate dupa petrecerea lui Robert au fost dezbatute pe larg in emisiune.

Inca de la inceput s-a dat STOP VOT pentru Andreea, iar telespectatorii au votat in proportie de 55,7% ca ea sa ramana in competitie.

andreea-ramane-in-competitie

Robert a baut putin mai mult la petrecerea data de ziua lui, iar refuzul Dianei de a se impaca cu el, l-a infuriat foarte rau si l-a determinat sa dea cu pumnul si sa sparga geamul din casa baietilor. Concurentul a recunoscut ca s-a indragostit de Diana, iar gestul necugetat a venit in urma acumularii unor stari foarte confuze si de regret ca nu a reusit sa o faca pe Diana sa se apropie de el.

robert-diana

Raluca, sora lui Robert, impreuna cu mama acestuia au venit in platoul emisiunii pentru a-l sustine si pentru a-si da cu parere de cele intamplate sambata la petrecerea de ziua lui.

raluca-sora-robert-si-mama

Sora lui Robert a zis ca nu-si recunoaste fratele si daca nu va reusi sa aibe o relatie cu Diana, i-o recomanda pe Ioana.

Elena, mama lui Robert, este de parere ca “Diana traieste in trecut”.

diana

In urma celor intamplate, Robert va suporta consecintele faptelor sale si va primi raspunsul Comisiei de Deciziei.

robert

El a spus de cele intamplate “Am avut un moment de tensiune…imi accept consecintele”

In continuare s-a discutat despre cele intamplate cu Gabi la petrecerea lui Robert. Gabi a incercat sa se impace cu Cristina in sera de sambata, insa ea a fost foarte rece cu el, iar el de nervi a spart oglinda din baie.

gabi

Cristina a marturisit ca nu mai doreste sa formeze un cuplu cu Gabi, deoarece il considera un om violent.

cristina

Gabi regreta cele intamplate: “Imi pare nespus de rau…gestul meu este incalificabil”, “Imi cer scuze in fata Cristinei”

De asemenea, el si-a cerut scuze si fata de familiei lui.

Cristina a spus “Eu nu mai pot avea incredere in el…s-au intamplat prea multe intr-un timp prea scurt”

gabi-cristina
Sora lui Gabi, Mihaela, a trimis o scrisoare in care si-a spus parerea despre cele intamplate cu Gabi la petrecerea lui Robert.

Mihaela l-a incurajat pe Gabi sa nu se dea batut si i-a spus ca il sustine pentru a merge mai departe. Ea a spus de asemenea: “Mereu ai incercat sa vezi partea buna din oameni, chiar daca te-au calcat in picioare”. “Oamenii de langa tine, nu par mereu ceea ce sunt”

“In ziua de astazi, sinceritatea se plateste cu singuratate” a spus Mihaela, sora lui Gabi, in scrisoare.

Gabi a spus “Cristina nu a venit in concurs cu sufletul curat”

Sora lui Gabi a dat si un interviu telefonic, in care a spus “Cristina a fost falsa, s-a jucat cu el …Gabi nu este violent”

Mihaela sustine ca iubita lui Gabi, Cristina, ar fi facut videochat si a sfatuit-o “Sa nu mai fie orgolioasa si cu nasul pe sus”

Tot in acelasi interviu, sora lui Gabi a tinut sa-l felicite pe Andrei pentru ca a reusit sa demaste fetele la petrecerea Dianei.

De asemenea, ea a spus ca nu o condamna pe Corina pentru biletele trimise catre Gabi, dar in acelasi timp sustine ca Traian se foloseste de Corina.

Mihaela a dorit sa intervina si telefonic, unde a dorit sa-i spuna lui Gabi ca mama lor este foarte suparata in urma celor intamplat. Ea a spus despre Cristina “S-a jucat cu sentimentele fratelui meu”

Robert si Gabi au fost sanctionati de catre Comisia de Decizie in urma celor intamplate sambata seara. Celor doi concurenti le-a fost interzisa participarea la urmatoarele activitati ce vor avea loc, iar prejudiciul creat va fi suportat din bugetul lor.

gabi-robert

In Gala din aceasta seara, fetele au facut pentru prima oara in acest sezon, nominalizari de baieti. Fiecare fata a fost nevoita sa numeasca doi baieti. Robert si Andrei le-a cerut concurentelor sa fie numiti spre eliminarea din concurs.

Iata ce nominalizari au facut fetele:

Marianita – Gabriel si Robert
Ramona – Robert si Alin
Corina – Gabriel si Robert
Mariana – Robert si Andrei
Claudia – Gabriel si Andrei
Diana – Alin si Gabriel. Diana a spus ca nu-si mai doreste un cuplu cu Robert.
Cristina – Gabriel si Alin
Gina- Gabriel si Robert
Edit – Robert si Andrei
Oana – Gabriel si Andrei
Andreea – Robert si Andrei
Iulia – Gabriel si Andrei
Ioana – Andrei si Gabriel
Constantina – Andrei si Gabriel
Denisa – Gabriel si Alin

Constantina a iesit Mireasa Saptamanii cu un procent de 35,9% din voturile celor de acasa. In ceea ce-i priveste pe baieti, Raymond a iesit pe primul loc cu un procent de 35,6%.

constantina
Pe locul al doilea in randul baietilor a fost clasat Andrei, care a acumulat 32,2%. Pe locul al treilea a fost Traian si doamna Iuliana cu 9,5% din voturi, iar ultimul baiat protejat de voturile publicului a fost Grigore, cu 5,1%.

Gabriel a intrat in cursa pentru eliminare.

gabriel
Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti pagina noastra de facebook: http://www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

By Raluca

2 comentarii la “Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 22 octombrie 2013, de la ora 20.30”

  1. 2
    Admin Says:

    Multumim Marc Adelina pentru comentariul tau si parerea ta despre concurenti. Te asteptam si cu alte pareri! ;)

  2. 1
    marc adelina Says:

    As dori sa comentez doar despre Cristina si despre Gabriel,am ales sa scriu despre ei deoarece nu mi permite timpul acum sa scriu mai mult.Parerea pe care am avut o la inceput despre Cristina nu a fost ok,dar mi am dat seama urmarindu i mai mult pe Antena play,ca de fapt ea este o fata matura si intradevar nu are de ce sa si complice viata cu problemele lui Gabi,care sunt destul de grave,din acest moment o voi sustine indiferent ce se spune despre trecutul ei,o admir pentru ca e foarte greu sa te descurci in ziua de azi daca nu ai parinti bogati ,sau pe cineva care sa te ajute ,asa ca cei care o acuza nu au dreptate.Gabriel este un baiat introvertit , care nu poate comunica ,dar l am observat cat de frumos se joaca cu Cora ,si cat de mult si ar dori sa se integreze si el cu ceilalti ,care din pacate nu i dau nici o sansa ,el a fost nominalizat dar nu vrea sa plece pentru ca aici a gasit niste viitori probabili prieteni,are cutume din copilarie datorate familiei,care nu au stiut sa comunice cu el,din pacate nici mama lui nu l ajuta destul care nici ea cred ca nu stie cum ,il voi sustine si pe el ,din pacate ANTENA PLAY ,cenzureaza foarte mult imaginile din casa baietilor ,care sunt de fapt si cele mai interesante .Atat pentru azi voi reveni .

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free