Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 8 octombrie 2013, de la ora 12.00


mirela-emisiune-8-oct-2013-ora-12

In emisiunea de astazi, de la ora 12.00, concurentii au aparut cu ochelari de soare la ochi in semn de protest. Ei au avut un mesaj foarte important pentru telespectatori: i-au rugat sa le voteze pe Andreea si Ramona pentru a ramane in competitie.

Toti au primit ieri cadouri de la Bozu Corina si Mona Carmen din Constanta, iar astazi au dorit sa le multumeasca celor doua doamne.

De asemenea, Grigore a dorit sa multumeasca doamnei Dia din Deva pentru cana personalizata pe care el si Mariana au primit-o.

Primul material din emisiunea de astazi a fost din Casa Fetelor si a Mamelor. Se pare ca traiul in comun a generat din nou divergente intre mame din cauza masinii de spalat rufe.

Doamna Maria a fost nemultumita de faptul ca doamna Iuliana nu doreste sa-si spele rufele impreuna cu ea. Bunica a marturisit: “M-am simtit jignita de Iuliana”.

Baietii au fost si ei afectati de neintelegerile dintre mame.

Doamna Maria se pare ca nu doar cu mamele a avut divergente, ci si cu fetele. Diana a spus in emisiune: “Doamna Maria a avut discutii mult mai grave cu noi, feteleā€

Doamna Daniela a tinut sa precizeze: “Problemele noastre cu fetele sunt legate de lista de cumparaturi”.

Pe final de emisiune s-au aratat materiale atat din Casa fetelor, cat si din Casa Baietilor.

Desi saptamana trecuta Iulia si Alin au declarat ca formeaza un cuplu, ieri Iulia s-a razgandit in aceasta privinta, spunand ca totul a fost o greseala.

Iulia le-a marturisit fetelor intr-un material ca s-a simtit atrasa fizic de fiecare baiat din casa si s-a aratat interesata de a-l cunoaste mai bine pe George. Cu toate acestea, nici Alin nu a parut ca ii este indiferent, dar din cauza modului in care el este perceput in competitie, Iulia a dorit sa dea inapoi si sa se mai gandeasca daca e ok sa faca un cuplu cu el.

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Pentru mai multe din emisiune, urmariti pagina de facebook a blogului: https://www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

Articol realizat de Raluca

2 comentarii la “Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 8 octombrie 2013, de la ora 12.00”

  1. 2
    mihaela vanturache Says:

    andrei nu te superi ca te intreb ce ti/a facut aceasta femeie cunva stie geometrie bine ,cred ca iti dai seama la ce ma refer ,sau te lucreaza ea pe tine nu tu pe ea gandestete in primul rand la viitor ,nu vad un viitor langa ea este de usi multe imi pare rau ca spun asta capul sus meriti mai mult ,nu numai 5 /10 minute fericire trebuie sa fi fericit pt intodeauna dar nu langa ea ,eu cred ca tu ai facut o pasiune pt ea asta nu se numeste iubire atata timp ce dupa plecarea ta iti incalzeste altu patul ,asta ca sa nu sa raceasca sau ca te iubeste prea mult te minte cu siguranta ,sau a facut pariu cu cineva ,si sa nu il piarda promite multe ,acum si/a dat seama de tine cat de mult contezi tu pt ea ,scuze de vb dure care le/am adresat fostei ,dar pacat de tine ca esti un baiat de nota 10 ,meriti mai mult

  2. 1
    mihaela vanturache Says:

    pacat de andrei ca sa lasat coplesit de victimizarea fostei sa asculte de sfatul lui maicasa

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free