Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 7 octombrie 2013, de la ora 14.00


mirela-emisiune-7-oct-2013-ora-14

In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi, 7 octombrie 2013, de la ora 14.00, aflati pe cine plac fetele, ce se mai intampla intre Edit si George, in ce relatii mai sunt Andrei si Robert si ce reactii a avut Denisa, dupa interventia telefonica in emisiune a fostei iubite a lui Andrei!

Iata un mic rezumat al emisiunii:

Primul material din emisiunea de astazi, de la ora 14.00, a fost unul foarte amuzant. Fetele i-au schimbat infatisarea lui Raymond, aplicandu-i extensii si make-up. Concurentul si fetele s-au distrat pe cinste. La plecarea din Casa fetelor, Raymond a luat cu el si sutienul Dianei pentru a i-l da cadou lui Robert. De asemnea, Robert i-a facut si el Dianei un cadou “inedit”, boxerii lui.

Al doilea material din emisiunea de astazi a fost cu discutiile fetelor despre baieti, inainte de a forma un cuplu.

Pe material Gina a fost dezamagita si a recunoscut ca il place pe Raymond. Iulia a spus ca fata care va fi aleasa de Gabi va fi o norocoasa.

In direct, Iulia a recunoscut faptul ca ea si Alin nu formeaza un cuplu, totul fiind o greseala.

Un alt material aratat in emisiune a fost despre binecunoscutul subiect al tergiversarii deciziei lui Edit in privinta formarii unui cuplu cu George.

Doamna Virginia considera ca Edit ii da sperante desarte lui George, in timp ce acesta din urma este dezamagit ca Edit nu ii impartaseste sentimentele. George crede ca Edit simpatizeaza pe alt baiat si asteapta un semn din partea lui.

Edit a marturisit in schimb ca se uita la toti baietii in egala masura.

Tot in emisiunea de astazi, Alin a scris doua scrisori. Una pentru Cristina si alta pentru mama lui, doamna Daniela. In cele doua scrisori, Alin a dorit sa-si ceara scuze atat fetelor pentru comportamentul si limbajul dintr-un material anterior (cel in care baietii le-au atribuit fetelor nume de masini), cat si mamei sale, careia i-a multumit pentru eforturile de a-l creste, dar si pentru educatia pe care i-a dat-o.

Atat doamna Daniela, cat si Cristina l-au iertat.

Pe parcusul emisiunii au venit si foarte multe mesaje pentru concurenti. Printre cele mai importante se numara:

  • Sfatul mamei Denisei prin care o roaga pe aceasta sa-si pastreze demnitatea si sa inchida portita lasata pentru Andrei (concurentul i-a dat dreptate mamei Denisei pentru cele afirmate in mesaj);
  • Constantina a fost sfatuita sa se uite la Raymond si la renunte la a se mai gandi la Andrei;
  • George a fost sfatuit sa-si indrepte atentia catre Oana;
  • Unii baieti au fost mustrati pe alegerile facute;
  • Grigore si Mariana au fost felicitati pentru cuplul lor.

Un alt material difuzat in emisiunea de astazi a fost despre disputele din ultima vreme dintre Robert si Andrei.

Baietii s-au aratat indignati de atitudinea lui Robert. Concurentul a marturisit ca ii este teama ca va ceda nervos si va face gesturi necontrolate la adresa lui Andrei.

Andrei in schimb, a afirmat ca Robert este zgarcit si banuitor.

Ultimele materiale din emisiunea de la ora 14.00, a fost cu intamplarile care au urmat dupa Gala de martea trecuta, cand fosta iubita, Adina a venit cu un mesaj pentru Andrei.

In urma celor intamplate saptamana trecuta, Denisa s-a simtit foarte prost si a plans. Ea a spus ca se simte un nimeni.

In Casa baietilor au fost numai plansete la aflarea vestii ca Andrei vrea sa plece din competitie.

In Casa fetelor au fost discutii in jurul subiectului intamplat in Gala de marti. Majoritatea concurentelor au fost de parere ca Andrei va regreta daca va pleca din competitie.

Pe final de emisiunea, a fost aratat un material cu o discutie intre Andrei si Denisa. Concurentul a vrut sa afle ce crede Denisa despre cele intamplate.

Discutia lor a fost una foarte serioasa si matura, dar in acelasi timp a avut si putine momente de tandrete. Andrei i-a marturisit Denisei: “Mi-e rusine de mine”

Concurenta l-a incurajat si in acelasi timp l-a sfatuit sa-si dea o sansa. Ea a spus ca este in continuare dispusa sa faca un cuplu cu el.

Din pacate, in emisiunea de astazi, in direct, Andrei a spus ca intre el si Denisa simte ca lipseste ceva si nu crede ca intre ei va fi mai multe decat o simpla amicitie.

Totodata, Andrei a marturisit ca isi doreste sa lase trecutul in urma si ca doreste sa ramana pe mai departe in competitie. Decizia lui a fost luata in urma unor vesti despre fosta lui iubita, Adina, care spune el…i-au dat foarte mult de gandit.

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Pentru a afla mai multe din emisiune, urmariti pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free