Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 5 octombrie 2013, de la ora 17.00 – partea a doua


mirela-emisiune-5-oct-2013-ora-17

In partea a doua a Galei de astazi, de la ora 17.00, Lorena si George, castigatorii sezonului trecut, vin in studio cu un anunt important! Ramaneti aproape sa aflati despre ce este vorba!

Iata un mic rezumat al emisiunii:

Primul subiect din partea a doua a Galei a fost despre Edit si George. In emisiune s-a aratat un material in care fetele isi dadeau cu parerea la decizia finala a lui Edit. Ele considerau ca ea il va alege intr-un final pe George, insa doamna Maria nu a fost de aceeasi parere.

Robert si George au analizat atitudinea pe care Edit o are fata de George, iar Robert l-a sfatuit pe acesta sa fie mai rezervat in privinta fetei.

Intr-un material din Casa Fetelor Edit si Oana au fost surprinse vorbind despre George. Edit ii marturisea Oanei ca nu ii plac insistentele lui George in privinta ei.

In direct in platoul emisiunii, Edit a recunoscut: “Vreau un barbat matur, care sa comunice mai mult!”.

George si doamna Virginia au inteles de la Edit ca ei nu sunt in vizorul ei si au decis ca isi doresc sa plece din competitie cat mai curand.

Tot in Gala de astazi a fost aratat si un material in care baietii vorbeau codificat despre fete, atribuindu-le acestora numele unor marci de masini.

Fetele s-au simtit ofensate de felul in care baietii au vorbit despre ele. Cristina s-a suparat pe remarcile aduse la adresa ei si nu a acceptat scuzele lui Alin. Gina a plans dupa acest material. Ioana a fost si ea deranjata de cele auzite la adresa ei.

Diana a dorit sa le spuna baietilor: “Daca tot se cred barbati fatali, sa spuna despre cine au discutat”, “Nu m-a suparat discutia baietilor, m-a amuzat”.

In timp ce majoritatea mamelor s-au amuzat pe acest material, doamna Daniela a fost foarte suparata si a criticat foarte dur comportamentul lui Alin impreuna cu ceilalati baieti.

Andrei s-a simtit deranjat de faptul ca in urma acestui material mamele s-au amuzat si la glumele lui nu, si a dorit sa-i spuna doamnei Iuliana “ar trebui sa vada ce are in curte”

In continuare au fost cateva replici dure intre Andrei si doamna Maria, spuse in direct.

Urmatorul material a fost din Casa Baietilor. Traian a sustinut ca Andrei se foloseste de ceilalti baieti pentru a-si atinge scopul. De asemenea, el crede ca toti cei care sunt prieteni cu Andrei, sunt doar pentru ca el este pe primul loc.

Un alt material aratat in partea a doua a Galei de astazi a fost cu cateva divergente intre Andrei si Robert. Acestia si-au adresat replici dure dupa o emisiune de saptamana aceasta, in care Andrei a primit un mesaj de la telespectatori in care i se spune ca  Robert nu ii este prieten, pentru ca il vorbeste pe la colturi.

Nu de putine ori, Andrei l-a acuzat pe Robert ca este invidious si duplicitar. In materialul aratat, Andrei a tinut sa-i spuna lui Robert: “Nu haina face pe om, ci caracterul”.

Spre final de emisiune Lorena si George, castigatorii editiei trecute, au venit in platou pentru a-l incuraja pe Andrei.

george-lorena-mpfm-2-5-oct

Amandoi l-au sfatuit pe concurent sa fie puternic si sa ramana in concurs, sa uite trecutul si sa mearga mai departe.

Lorena si George au venit si cu o scrisoare de sustinere pentru Andrei, in care ii spuneau: “Lasa trecutul, pentru ca prezentul iti rezerva ceva mult mai frumos”.

De asemenea, Lorena i-a spus lui Andrei ca toate atacurile venite impotriva lui sunt doar pentru ca el este pe primul loc.

Tot in Gala a fost aratat un ultim material cu parerile fetelor in urma celor intamplate in Gala de marti, cu interventia Adinei, fosta iubita a lui Andrei.

Nimeni din competitie nu o cred pe Adina, iar fetele considera ca fosta a profitat de Andrei si a fost nesincera in relatia avuta cu el.

Tot in acelasi material s-a aratat si un moment cu Denisa cand i-a spus lui Andrei ca isi doreste in continuare sa formeze un cuplu cu el, daca si el va vrea.

Inainte de a pleca, Lorena si George, i-au sfatuit pe toti sa fie puternic si sa nu isi ceara eliminarea.

Andrei le-a multumit celor doi pentru sustinerea lor si s-a aratat foarte fericit de venirea lor.

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Pentru mai multe detalii, urmariti pagina de facebook a blogului: https://www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Un comentariu la “Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 5 octombrie 2013, de la ora 17.00 – partea a doua”

  1. 1
    andreea Says:

    Un link katre emisiunea de pe 4 oct ora 14 se poate te rog.pe facebookul tau nu am gasit decat poze

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free