Clasamentul fetelor protejate


clasament-fete-mpfm3

In Gala Mireasa pentru fiul meu din 1 octombrie 2013, de la ora 20.30, cinci fete au fost protejate de voturile celor de acasa. Mireasa Saptamanii si cea care a primit cele mai multe voturi din partea celor de acasa a fost Constantina. Ea a avut un procent de 34,7%.

Pe locul al doilea in randul fetelor protejate s-a situat Corina, cu un procent de 12,9%, pe locul al treilea cu 12,8% a fost Denisa, pe locul al patrulea in clasamentul s-a situat Marianita ca a acumulat 11.8% din voturi si ultimul loc ocupat in randul fetelor protejate a fost cel al Oanei, care a fost votata in proportie de 7,6%.

Ce parere aveti de clasamentul fetelor de saptamana aceasta?

By Raluca

2 comentarii la “Clasamentul fetelor protejate”

  1. 2
    ene adrian Says:

    corina draga la cat iesti tu de frumoasa nu ai gasit alt baiat in afara de traian nu-ti dai si tu seama ca doar te foloseste daca te iubea cu adevarat nu lua foc imediat din pricina convorbiri tale cu oana care mie mi sa pare o fata de milioane un sfat prietenesc deschide ochi bine e doar un profitor , va pup pe toti de nu va vedeti in afara de traian cai cel nai nesimtit baiat din toate competitile adriana adrian din gura ialomiti jud ialomita

  2. 1
    anonim Says:

    corina cea mai imatura fata din competitie……..traian ia un plasoi mare de tot daca se incurca cu ea,nu stie sa lege doua vorbe,pe deasupra este o gasculita de prima clasa,in cate nemernicii s-a varat pana acum ,primul intalnit,imediat sarutat……….

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free