Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 2 octombrie 2013, de la ora 14.00


Emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi, 2 octombrie 2013, de la ora 14.00,  a inceput cu un material in care esarfa de la Gabi a starnit controverse intre fete. Oana si Gabi au facut schimb de esarfe, insa Diana a crezut ca esarfa este pentru Andreea.

Urmatoarele subiecte din emisiune s-au invartit in jurul controversatului Andrei si fosta iubita, Adina.

Se pare ca lucrurile intamplate in Gala de aseara nu-i mai dau pace lui Andrei, care este hotarat sa se intoarca la Adina. Desi recunoaste ca “intr-un an de zile, m-am despartit de multe ori de fosta”, Andrei spera ca Adina sa fie sincera si sa se fi schimbat.

Majoritatea fetele din competitie sunt de parere ca Adina joaca teatru si l-au sfatuit pe Andrei nu se mai uite in trecut si sa incerce sa o uite si sa mearga mai departe.

Oana a spus “Un barbat ca Andrei se gaseste mai rar”, iar doamna Maria considera ca “Adina il santajeaza emotional”.

Andrei a primit foarte multe mesaje de incurajare, in care fanii il rugau sa nu plece din competitie. De asemenea si Denisa a fost felicitata pentru atitudinea ei de aseara.

In emisiunea de astazi, Denisa a vorbit despre cele intamplate aseara. Ea a spus ca este dispusa sa faca un cuplu cu Andrei, daca el va decide sa ramana in competitie si sa o uite pe Adina.

Desi Adina ar fi imprastiat pe internet mesaje conform carora parintii lui Andrei si-ar dori Marele Premiu, Andrei a vrut sa clarifice lucrurile spunand “Nu am venit aici pentru Marele Premiu, am venit pentru sufletul meu”.

El a mai spus ca se va gandi mult la toate sfaturile primite de la cei de acasa, insa decizia tot el o va lua. Concurentul a mai dorit sa adauge “Parintii mei au si ei dreptate cand imi spun sa nu ma mai impac cu Adina”.

Ramona si Andreea nu-si doresc sa paraseasca aceasta competitie. Ramona a dorit sa marturiseasca “a fost o decizie pripita”, aceea de a ruga sa fie eliminata.

Spre finalul emisiunii s-au citit voturile primite de baieti. Cele patru locuri la baieti si implicit mame au fost: Andrei, Raymond, Laurentiu si doamna Maria si Grigore.

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Mai multe din emisiunea de astazi, veti gasi urmarind pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free