Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 1 octombrie 2013, de la ora 20.30


mirela-emisiune-01-10-2013-ora-20-30

Gala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu de astazi, 1 octombrie 2013, de la ora 20.30, a fost incununata de subiecte incendiare. Emisiunea a inceput cu subiectul Laurentiu-Marianita. Dupa un material in care s-au prezentat momente din relatia lor inca de la bun inceput, au dat o convorbire telefonica a verisoarei Marianitei in care aceasta isi exprima nemultumirea cu privire la cuplul format de Marianita.

De asemenea, doua prietene bune ale Marianitei au venit in platoul emisiunii, sustinand aceleasi lucruri ca si verisoara concurentei. Acestea sunt de parere ca “Laurentiu nu este potrivit pentru Marianita”.

Atat Laurentiu, cat si Marianita au spus ca nu vor tine cont de parerile celor din jur si isi vor continua relatia.

Urmatorul subiect a fost cel despre Traian si Corina. Se stie foarte bine ca dupa declararea unui relatii cu Corina, tatal lui Traian a intervenit telefonic si i-a tulburat gandurile, luand decizia de a face o pauza de la relatie.

In Gala, tatal lui Traian a dorit sa intervina telefonic din nou. De aceasta data, tatal lui Traian a spus ca nu vrea sa il influenteze pe concurent si ca va fi de acord cu toate deciziile pe care baiatul sau le ia.

Iuliana, mama lui Traian, a inceput sa planga. Sotul sau a spus ca o iubeste si mai mult acum, cand a vazut ca lupta pentru fiul lor.

“Corina e un diamant neslefuit, o fata deosebita. Indiferent de alegere, voi avea o fiica. Constantina are 25 de ani si stie ce vrea, de aceea am zis asta. Daca tu crezi ca ai gasit acel ceva, tata te sustine”
, a spus Traian, tatal concurentului.

Cel mai controversat si in acelasi timp asteptat moment al serii a fost despre Andrei. Concurentul a recunoscut ca a venit in emisiune pentru a-si demonstra daca o poate uita pe fost iubita sau nu, dar a spus ca nu vrea sa raneasca pe nimeni si prefera sa ia lucrurile incet. Vrea sa fie sincer si incearca sa aiba din nou o relatie. Desi o alesese pe Denisa pentru a o cunoaste mai bine dintre cele 15 concurente, se pare ca Andrei s-a razgandit in momentul in care fosta iubita, Adina, a intervenit telefonic, rugandu-l sa vina acasa si sa se impace.

Reactia lui a fost una foarte vehementa, desi familia lui nu este de acord cu relatia pe care a avut-o cu Adina. Andrei a declarat “Sunt dispus sa reiau relatia cu fosta iubita! O iubesc!”. De asemenea, el a spus “o sa-mi cer eliminarea”.

Momentul cel mai palpitant din competitie a fost cel al nominalizarilor. Mamele au fost nevoite sa numeasca doua fete pe care nu si le mai doresc in casa. Iata nominalizarile lor:

Virginia: Ramona si Denisa; Elena: Ramona si Denisa; Daniela: Ramona si Denisa; Iuliana: Oana si Ramona si Maria: Ramona si Andreea.

Cea mai votata mama cu un procent de 9,9% a iesit doamna Maria.

Clasamentul fetelor a fost urmatorul: Mireasa Saptamanii – Constantina, pe locul al doilea a fost Corina, pe cel de-al treilea – Denisa, pe locul patru a fost Marianita, iar pe ultimul loc in randul fetelor protejate s-a situat Oana.

Fetele care au intrat in cursa pentru eliminare sunt: Ramona si Andreea. Care dintre ele credeti ca va pleca acasa?

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Pentru mai multe din emisiune, urmariti pagina de facebook: https://www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Un comentariu la “Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 1 octombrie 2013, de la ora 20.30”

  1. 1
    lena Says:

    imi place foarte mult de marianita shi laurentiu nu ascultati de nimeni faceti de va spuna inima!!va ador shi va sustin …

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free