Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 1 octombrie 2013, de la ora 14.00


mirela-emisiune-01-10-2013-ora-14

In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi, 1 octombrie 2013, de la ora 14:00, aflati din ce motive a izbucnit in plans Iuliana, ce le-au reprosat Laurentiu si Cristina celorlalti concurenti, ce disputa s-a iscat intre Cristina si Claudia, dar si ce mesaje le-a transmis Gabi fetelor care i-au intrat in gratii!

Iata un mic rezumat al emisiunii de la ora 14.00:

Emisiunea de dupa-amiaza a inceput cu un material in care Traian si Grigore vorbeau despre viata grea pe care Grigore a dus-o pana acum.

Concurentul si-a pierdut ambii parinti la o varsta frageda, iar de atunci a muncit pentru a-si intretine fratele mai mic.

Traian a ramas foarte impresionat de viata dura pe care Grigore a dus-o si a afirmat ca il apreciaza pe Grigore, insa nu si pe Gabriel.

De aici a pornit o discutie foarte aprinsa despre faptul ca Gabriel, la varsta de 26 de ani, nu a muncit pana acum si nici nu si-ar dori pe viitor, el fiind in prezent intretinut de parintii lui.

Traian a spus “Este o mare diferenta intre Gabriel si Grigore”. Gabriel a confirmat spunand “Spre deosebire de Grigore, inca nu mi-am luat viata in maini. Nu am avut responsabilitati!”.

Doamna Elena, mama lui Gabriel, a fost foarte afectata de discutiile despre fiul ei. Singurul care i-a luat apararea a fost chiar prietenul lui Alin, care a spus “Gabriel are un mod inedit de a privi viata”.

Tot in emisiunea de astazi, atat Robert, cat si Gabi au dorit sa-si anunte oficial cuplurile pe care le-au format. Robert este intr-o relatie cu Diana, iar Gabi a ales-o pe Cristina, desi a discutat cateva ore bune si cu Oana in Casa fetelor.

Gabi a spus insa “Mi-a placut Cristina de la bun inceput, dar mi s-a parut inabordabila”.

Dupa acest anunt oficial, Mirela a vrut sa recapituleze cuplurile formate pana acum in competitie. Se pare ca in prezent sunt doar patru cupluri in concurs: Marianita – Laurentiu, Mariana – Grigore, Robert – Diana si Gabi – Cristina. Din pacate, Traian a afirmat ca el si Corina nu mai sunt un cuplu, iar Andrei si Denisa inca nu au luat o decizie clara in ceea ce priveste formarea unui relatii impreuna.

In continuare a fost aratat un material in care Traian o sfatuia pe mama sa, doamna Iuliana, sa nu faca prietenii in casa.

Doamna Iuliana s-a simtit dezamagita de felul in care este tratata de celelalte mame. Ea a afirmat “Ma aflu intr-un loc unde nu stiu cum sa ma apar”. De asemenea, ea a spus “Am decis sa ma indepartez de toate fetele pentru a evita discutiile”.

Doamna Iuliana a declarat ca nu-si mai gaseste locul in competitie.

Spre final de emisiunea, s-au aratat materiale cu problemele pe care fetele si baietii le-au intampinat in administrarea bugetului. In ultimele minute divergentele dintre Robert si Andrei au luat amploare.

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Daca vreti sa aflati mai multe din emisiunea de la ora 14.o0, dar si reluarea, urmariti pagina de facebook a blogului: https://www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca


Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free