Gala Mireasa pentru fiul meu din 24 septembrie 2013, de la ora 20.30


mirela-2

In seara de astazi a Galei Mireasa pentru fiul meu, baietii si fetele au avut placerea de a se cunoaste cu totii.

Iata un mic rezumat al emisiunii de la ora 20.30:

Baietii au avut privilegiul de a cunoaste toate fetele pe rand, avand dreptul sa aleaga maxim 3 dintre ele si minim 1. Intalnirile au avut loc inainte, insa baietii au fost chemati in platoul emisiunii pentru a-si spune impresiile despre fete.

Alin a fost primul baiat intrat in platou. La prima vedere, el a ales trei fete: Mariana, Andreea si Gina. Dintre toate acestea el a marturisit ca s-a indragostit deja de una dintre ele. “Sortita mea se afla aici”, a spus Alin. El a marturisit ca este vorba de Mariana.

Mama lui Alin, doamna Daniela, a ales pentru fiul ei urmatoarele fete: Mariana, Andreea si Constantina.

Urmatorul baiat venit in platou a fost Laurentiu. El a ales o singura fata, si anume pe Marianita. Cei doi formeaza deja un cuplu.

Bunica lui Laurentiu, doamna Maria, a ales pentru nepotul ei trei fete: Marianita, Cristina si Diana.

A venit si randul lui Gabriel. El a ales trei fete: Oana, Constantina si Marianita. Mama lui, doamna Elena, a avut cu totul alte optiuni pentru baiatul ei: Ramona, Gina si Denisa.

George a ales, initial, la intalnirea cu fetele, trei dintre ele: Edit, Mariana si Denisa, insa ulterior a regretat acest lucru. El si-ar fi dorit sa o aleaga doar pe Edit, insa nehotararea ei l-a facut sa aleaga inca doua fete. Cu toate acestea, George a spus ca are ochi doar pentru Edit si daca nu va fi sa fie ea aleasa, va pleca din competitie.

Doamna Virginia, mama lui George, a ales pentru fiul ei urmatoarele fete: Edit, Mariana si Iulia.

Traian si doamna Iuliana au avut parte de seara foarte emotionanta. Traian a fost foarte hotarat si a ales de aceasta data o singura fata, si anume pe Corina. Lucrurile au luat insa o turnura neasteptata, cand tatal lui Traian a intervenit telefonic pentru a-si exprima parerea cu privire la alegerea facuta de fiul sau.

Tatal lui Traian considera ca cea aleasa de fiul sau, si anume Corina, nu ar fi pregatita pentru o casatorie si nici sa se stabileasca in strainatate, avand in vedere ca nu si-a terminat studiile. Acesta a fost de parere ca cea mai buna alegere pentru Traian, ar fi fost Constantina, pe care o considera mult mai matura si mai pregatita pentru viata.

Tatal lui Traian, considera ca fiul sau nu a ales-o pe Constantina din orgoliu. Atat Traian, cat si doamna Iuliana au plans pe tot parcursul serii si nu au dorit sa comenteze cele spuse de tatal lui Traian.

Corina a plans si ea, pentru ca nu se astepta la aceste afirmatii din partea tatalui lui Traian, iar Constantina a dorit sa fie impartiala si a spus ca Traian nu mai are nicio sansa la ea.

Raymond a ales urmatoarele fete: Claudia, Constantina si Cristina.

Grigore a dorit sa le cunoasca mai bine pe Andreea, Ramona si Mariana. Baietii sunt de parere ca Grigore s-ar potrivi cel mai bine cu Mariana.

Sorin le-a ales pe: Ioana, Iulia si Andreea. El este de parere ca nu se potriveste cu Iulia, asa cum i-a spus Andrei.

Andrei le-a numit pe: Ioana, Denisa si Cristina.

Gabi le-a ales pe: Cristina, Andreea si Edit, iar Robert le-a ales pe urmatoarele fete: Diana, Oana si Mariana.

Cele mai alese fete au avut parte de intalniri speciale cu baietii care le-au ales. Acestea au fost: Mariana, Cristina si Andreea.

Mariana s-a intalnit cu Alin, Grigore, George si Robert. Cristina cu Gabi, Andrei si Raymond, iar Andreea cu Gabi, Alin, Grigore si Sorin.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, o veti gasi pe facebookul nostru: https://www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

By Raluca

5 comentarii la “Gala Mireasa pentru fiul meu din 24 septembrie 2013, de la ora 20.30”

  1. 5
    andreea Says:

    stiu raluca am aflat ca cei de la antena sunt de vina.asta e.o sa trebuiasca sa mi iau alt tel ca sa pot vedea pe alte site-uri.dar nu i inteleg atatia ani s au putut vedea reluarile iar acum nu.am o intrebare.dak se pot vedea emisiunile din zilele respective pe youtube ca am vazut ca emisiunea de azi nu au sters o deokamdata

  2. 4
    Admin Says:

    Cornelia, nu este decizia mea, ci a celor de la Antena Group…nu vor sa mai fie distribuita reluarea emisiunii in mod gratuit…

  3. 3
    cornelia Says:

    buna, eu nu am posibilatatea sa vad emisiunea atunci cand se difuzeaza deoarece sunt in afara tari! sunt o foarte mare fana asi vrea sa stiu dak puteti sa postati emisiunea de 24 septembrie marti ora 20:30 pe un site ! va multumesc

  4. 2
    Admin Says:

    Buna, Andreea! Din pacate nu mai exista gala de marti pe youtube si nu cred ca o pot pune in acelasi format…imi pare rau..nu este decizia mea :(

  5. 1
    andreea Says:

    buna raluca.am o mare rugaminte dak poti posta aici emisiunea de marti de la ora 20:30 deoarece nu ma pot conecta pe facebook(din kauza telefonului)sau un link catre youtube dak se poate.nu stiu de la un timp se gasesc foarte greu pe youtube iar pe alte site uri nu le pot vedea tot din kauza telefonului nu suporta html sau java ceva de genul.te rog mult

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free