Traian s-a oprit la Corina!


corina-traian-mpfm3

Traian a avut parte de o prima intalnire cu Corina. La scurt timp, el a avut ocazia de a cunoaste toate fetele si a ramas placut impresionat si de Constantina, pe care si-a dorit sa o cunoasca mai mult. Pentru cateva zile, Traian a fost in incertitudine, placand in acelasi timp doua fete: pe Corina si pe Constantina.

De asemenea, ambele fete l-au placut pe Traian, cheia ramanand la el.

Constantina a marturisit ca s-a indragostit de Traian, dar Corina a dorit sa fie putin mai rezervata in afirmatii, zicandu-i doar lui ca ea nu mai are alta optiune in afara de el.

Desi le-a tinut putin in suspans pe cele doua fete, Traian i-a marturisit astazi lui Andrei ca s-a oprit la Corina si ca pe ea o considera cea mai potrivita pentru el.

Ce parere aveti de alegerea facuta de Traian? Credeti ca el si Corina vor fi primul cuplu din competitia Mireasa pentru fiul meu – sezonul 3?

Articol realizat de Raluca

10 comentarii la “Traian s-a oprit la Corina!”

  1. 10
    anonim Says:

    traian si corina………………..tanda cu manda………………constantina ii venea ca o manusa!!!!!!!!!!!!!!!

  2. 9
    miri Says:

    nu i-mi place traian si atat pot sa spun se crede prea mandru de el

  3. 8
    nicoleta Says:

    vreau ca corina sa formeze un cuplu cu traian ca se potrivesc

  4. 7
    Liz Says:

    DA! cu siguranta sunt facuti unul pentru celalalt si vom avea parte de un an frumos urmarindu-le povestea de dragoste! Traian sper ca e convins de Corina, nu se potriveste cu Constantina deloc! Daca o pierde pe Corina va regretaaaaa

  5. 6
    FULGULET Says:

    ACEST TRAIAN CU MA-SA, SE CRED CEI MAI TARI…..MIE, NU-MI SPUN CHIAR NIMIC, CE DACA AU VENIT DIN SPANIA. DACA AU STAT CATIVA ANI IN SPANIA, CRED CA FETELE VOR CADEA PE SPATE.

  6. 5
    mary Says:

    Si mai e o treaba ,nici fetele nu stiu ce vor. In casa sunt baieti deosebiti care ar putea fi alesi din cei fara mame sau si cu mame. Imi place Laurentiu chiar daca are 20 de ani gandeste foarte matur,imi place Sorin un om de toata stima ,are si o meserie din care scoate si bani frumosi ,oricine isi lucreaza dantura,este frumos ,este matur si stie ce vrea,imi place Gabi acel misterios chiar daca a fost casatorit si este divortat acest lucru nu este un impediment,imi place Andrei este un om foarte sensibil si de asemeni imi place Alin un om cu picioarele pe pamant care stie ce vrea ,doar sa nu se mai gandeasca la trecut pentru faptul ca a fost inselat de fosta iubita,daca trec peste acest lucru Alin va fi fericit.

  7. 4
    mary Says:

    Traian e un copil care habar nu are ce vrea. Si-a luat-o in cap ca este cel mai frumos si ca fetele sunt moarte dupa el.Apoi faptul ca in prima saptamana mama lui a iesit mama saptamanii se considera cel mai bun si chipurile nu stie la cine sa se opreasca. prin ce face el si prin felul cum trateaza fetele impreuna cu mama lui nu face decat sa le umileasca pe fete. Si Corina ar trebui sa-i dea un sut si sa-l lase sa-si aleaga fete. Se crede ca este un turc si isi poate face harem. Urate caractere si el si mama.

  8. 3
    anutza Says:

    ii sta bn impreuna cu corina nu cu constantina . constantina sar potrivi cu robert un baiat forte de treaba .

  9. 2
    amy Says:

    Domnilor de unde a aparut acest macho ce se crede el ?(Traian) cum poate sa umileasca o fata de talia Constantinei, habar nu are ce vrea sta langa fusta mamei…..Constantina probabil soarta tine cu tine meriti ceva mai bun ….

  10. 1
    andra Says:

    ii sta mai bn cu constantina.corina nu e e el

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free