MPFM3: Grigore, 25 de ani, Bucuresti


grigore-mpfm3

Grigore a intrat de curand in competitia Mireasa pentru fiul meu – sezonul 3. Are 25 de ani, este in zodia gemeni si locuieste in Bucuresti.

Este cunoscut, deoarece a mai participat si la emisiunea “Dansez pentru tine”.

Grigore a lucrat foarte mult cu oamenii, a absolvit facultatea de Stiinte politice, dar este pasionat de muzica, dans, literatura si poezie.

Grigore doreste sa intalneasca la Mireasa pentru fiul meu o fata frumoasa, inteligenta, cu un suflet mare, sincera, draguta si independenta.

Ce parere aveti de concurentul Grigore?

Articol realizat de Raluca

9 comentarii la “MPFM3: Grigore, 25 de ani, Bucuresti”

 1. 9
  andrei Says:

  mmmda,grigore, grigore il vad genu de baiat cu o fata de copil dar in interior ascunde un obsedat

 2. 8
  Unom Says:

  El este un fel de “asistenta”! Unde-i rost de bani, hop si el ;) )! Funny

 3. 7
  burdujoc ionela Says:

  E foarte usor sa aruncati cu noroi intr-o persoana, pe care o cunoasteti doar de la televizor. Dar sa ne gandim un pic prin cea trecut el in toata copilaria ,adolescenta lui. Va dau un simplu exemplu;Voi astia ‘BOGATASII’care stati in fata calculatorului la caldurica si cu frigiderul plin de bunatati si cu burtile pline ,va e foarte usor sa judecati persoanele pe care nici macar nu le cunoasteti…El in schimb munceste pentru a se intretine nu-numai pe el ci si pe fratele sau….RUSINE!!!! voua ca doar atat stiti sa faceti .

 4. 6
  Tilda Says:

  Cred ca o sa-l sustin , e din zodie Gemeni , imi place…(am mai multi “Gemeni” in familie!).

 5. 5
  YOYO Says:

  Mariana-P__iti dau dreptate,daca se castiga atat de mult malai el de ce nu ar incerca si colo si colo ,oricum v-a face show,se vede ca este obisnuit cu camerele dar nu este printre preferatii mei deocamdata. De asemenea la capitolul cutia milei iar am retineri.

 6. 4
  cori Says:

  un tip cameleonic care a barfit oamenii care au dorit sa-l ajute

 7. 3
  masenka Says:

  In unele aparitii mass-media, Grigore este prezentat ca fiind cameleonic, barfind oamenii care l-au ajutat la Dansez pentru tine, respectiv Bursucul si sora lui Luciu.

 8. 2
  mary Says:

  Imi place Grigore ,este un baiat muncitor ,s-a ridicat prin propriile lui forte fiind orfan de ambii parinti si mai are de intretinut si un frate. A fost la emisiunea “Dansez pentru tine ,avand-o partenera pe Iulia Luciu asistenta de la Acces direct ,a fost pe locul 2 si cu banii si-a cumparat un apartament locuieste cu fratele lui mai mic de care are de grija.
  Merita grigore o fata buna cu suflet mare care sa-l iubeasca si mai ales sa-l inteleaga.Bafta!!!!!Griogore!

 9. 1
  Mariana-Pitesti Says:

  Grigore este un baiat dragut,istet,cu multe calitati,dar greutatile vietii il determina sa incearce sa castige bani de unde se poate.Nu stiu daca la “Dansez pentru tine” a castigat ceva.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free