Din culisele Marii Finale Mireasa pentru fiul meu – sezonul 2


20130824_225245

Asa cum am promis, revin cu acest articol in care voi prezenta intamplari si impresii din culisele Marii Finale Mireasa pentru fiul meu, unde am intalnit numai oameni deosebiti.

La marele eveniment au participat in jur de 200-250 de persoane, din care au facut parte fosti concurenti de la aproape toate sezoanele, o parte din membri familiilor concurentilor finalisti, prieteni ai acestora si nu in ultimul rand sustinatori.

Desi initial, toti cei invitati in Marea Finala au fost chemati pentru a aparea in emisiunea de la ora 17.00, ulterior programul a fost schimbat si invitatii (mai putin fostii concurenti) au fost plasati la mese in jurul orei 20.00, urmand ca de la ora 20.30 toata lumea sa fie prezenta in emisiune.

Cele cateva ore pana la intrarea in direct au fost incununate de o mare agitatie si o asteptare care parca nu se mai termina. Cu toate astea, a fost un prilej bun de socializare intre cei prezenti.

Emisiunea de la ora 17.00 a fost prezentata de frumoasa Alina, din staff, care prin profesionalismul si blandetea ei a reusit cu brio sa scoata la lumina ultimele impresii si traditia inainte de nunta. Andrei s-a ocupat de fostii concurenti pe care i-a intervievat si le-a cerut sfaturi pentru concurentii actuali.

Toata emisiunea de la ora 17.00 a fost vizionata de pe margine de catre toti cei prezenti.

In pauza dintre emisiuni, agitatia din culise a luat amploare si emotiile au devenit din ce in ce mai mari la asteptarea Marelui Eveniment ce urma sa inceapa de la ora 20.30.

Frumoasa prezentatoare Mirela Boureanu Vaida a purtat doua tinute absolut superbe:

mirela-marea-finala-mpfm2-rochie-verde

mirela-marea-finala-mpfm-2-rochia-verde

mirela-marea-finala-mpfm2-rochia-rosie

Pentru Mirela, la fel ca si pentru concurentii finalisti, a fost o seara foarte grea, dar pe care a dus-o la bun sfarsit cu brio.

Andrei, coprezentatorul emisiunii, a purtat si el doua costume foarte elegante.

andrei-marea-finala-mpfm2-emisiune-ora-17

andrei-marea-finala-mpfm2-emisiune-ora-20.30

La Marea Finala Mireasa pentru fiul meu – sezonul 2 au participat fosti concurenti de la urmatoarele editii:

  • Nora pentru mama 1, din pacate nu a participat nimeni de la aceasta editie
  • Nora pentru mama 2: Ilie si mama sa, Silvia impreuna cu sotul ei, Nicoleta si doamna Dorina (mama lui Catalin)

ilie-npm2-si-mama

Ilie a ramas neschimbat de cand il stim de la NPM2, parca timpul a stat in loc pentru el. Foarte linistit si cumsecade, la fel ca si mama lui.

silvia-npm2-sotul-ei

Silvia a venit insotita de sotul ei, cu care este foarte fericita. Nu am reusit sa vorbesc cu ea, insa mi-a facut mare placere sa o vad atat de implinita.

nicoleta-npm2

Nicoleta, o finuta asa cum ne-a obisnuit. A purtat o rochita superba. Este o tipa foarte de treaba si prietenoasa.

doamna-dorina-mama-lui-catalin-npm2

Doamna Dorina, mama lui Catalin, a stat la masa alaturi de ceilalti concurenti de la sezonul 2. O femeie linistita si foarte calculata. Este neschimbata.

  • Nora pentru mama 3: Alina si Ionut, Laura si Gabriel, Mihai si doamna Stefana, Sorin, doamna Ioana (mama lui Marian)

alina-ionut-npm3

Alina si Ionut, castigatorii de la NPM3, sunt niste draguti si le sta foarte bine impreuna. Ii apreciez foarte mult pentru ca nu s-au casatorit pentru castigarea competitiei, drept dovada au o casnicie fericita si un baietel minunat.

laura-npm3

gabriel-npm3

Laura si Gabriel s-au casatorit dupa iesirea din competitia NPM3 si se pare ca sunt fericiti impreuna si astazi. Sunt foarte de gasca amandoi si desi nu este o poza in care apar amandoi, sa stiti ca au venit impreuna si sunt o pereche foarte implinita.

doamna-ioana-doamna-stefana-npm3

Doamna Ioana si doamna Stefana au fost si ele prezente. Din pacate nu am reusit sa vorbesc cu dansele.

La eveniment alaturi de doamna Stefana a mai fost si Mihai.

Cu Sorin am vorbit, insa din pacate nu am poza cu el. Sorin si Gabriel, au retrait cu nostalgie, momentul de final al competitiei. Cei doi au sustinut cuplul Alin-Andreea.

  • Nora pentru mama 4: Costi si doamna Daniela, Bogdan si doamna Elena, Laurentiu si doamna Adriana

domnul-geo-madalina-doamna-daniela-costi-npm4

Costi, doamna Daniela, domnul Geo si Madalina – o familie de gasca. M-am simtit foarte bine in prezenta lor. Sunt foarte deschisi, prietenosi si glumeti.

Ca o paranteza pentru cei interesati, doamna Daniela mi-a marturisit ca este fericita si multumita de faptul ca a castigat Lorena, fata inscrisa de ea in competitie. Dumneaei mi-a spus, de asemenea, ca zvonurile conform careia, Lorena va imparti banii cu dansa, nu sunt adevarate.

florin-mpfm1-laurentiu-npm4-bogdan-npm4

Florin, Laurentiu si Bogdan s-au imprietenit. Prezenta lor a fost una foarte placuta. Sunt toti niste tipi foarte de treaba.

  • Nora pentru mama 5: Costi si doamna Niculina, Maria, Valentina, Iulia si Valentin

costi-maria-doamna-niculina-npm5

Costi, doamna Niculina si Maria sunt niste persoane calde, linistite si foarte deschise. Mi-a facut o deosebita placere sa-i cunosc personal.

valentina-npm5-iubitul

Valentina a venit insotita la eveniment alaturi de tipul care a jucat rol de ispita pentru Cornelia. Cei doi formeaza un cuplu.

valentina-iulia-npm5

Iulia a venit insotita la eveniment de Valentina, dar nu si de Valentin, asa cum s-ar fi asteptat toti. Iulia si Valentin au venit separat la eveniment si nu au stat la aceeasi masa. Pe Iulia am reusit doar sa o salut si sa ii urez succes si sa fie puternica. I-am spus de asemenea ca are o fetita foarte frumoasa :)

florentina-valentin-nicoleta-stefania

Valentin a fost si el prezent la eveniment. Acesta nu a dorit sa stea la aceeasi masa cu Iulia, asa cum fusesera initial repartizati. Din cate mi-a parut cand am vorbit cu el, Valentin nu parea a fi foarte fericit. Cu toate astea, ii doresc mult succes!

  • Mireasa pentru fiul meu 1: Alexandra, Dragos si doamna Gabriela, Adrian si doamna Marioara, Monica, Ionut si doamna Mariana, Victor si doamna Gina, Edina, Andrada, Catalin, Ciprian, Loredana, Cristina, Diana

alexandra-dragos-doamna-gabriela-mpfm1

Alexandra si Dragos au venit insotiti la eveniment alaturi de doamna Gabriela. Cei doi fosti concurenti se pregatesc de nunta pe data de 26 octombrie. Ei au fost pusi ca martori la cununia civila a Andreei si a lui Alin.

Am reusit sa vorbesc cu ei si pot sa va spun ca sunt niste persoane deosebite. Mi-a facut placere sa fiu in compania lor.

doamna-marioara-adrian-mpfm1

Adrian, doamna Marioara si Edina – castigatorii MPFM1 au fost si ei prezenti. Din pacate, nu am reusit sa vorbesc cu ei.

monica-ionut-mpfm1

Ionut si Monica sunt un cuplu super. Pot sa va spun ca prezenta lor iti inveseleste ziua indiferent cat de trist ai fii. Sunt foarte fericiti impreuna. Ii apreciez foarte mult si ma bucur ca i-am cunoscut.

catalin-maricel-cristina-ciprian

Catalin parea putin schimbat fata de cum l-am cunoscut la editia trecuta. Din cate am reusit sa vorbesc cu el, mi-a marturisit ca au fost cateva modificari in viata lui, in ultima perioada..si mi-a promis un interviu in exclusivitate..deci tineti-va bine! ;)   (glumesc).

Cu Ciprian nu am reusit sa vorbesc din pacate.

Maricel a venit insotit de noua sa iubita, Cristina – fosta concurenta de la MPFM1. Le sta bine impreuna si din cate am inteles au planuri de casatorie.

loredana-adrian-edina

Loredana s-a remarcat la eveniment prin buna dispozitie si eleganta si a aparut la bratul lui Adrian. Cei doi nu formeaza un cuplu.

maricel-cristina-andrada-catalin-ciprian

Andrada a venit insotita de crestinul ei, de care este nedespartita. Sa speram ca ne vor da in curand vestea casatoriei. :)

victor-mpfm1

556845_535508693187213_898095982_n

Victor a venit insotit de doamna Gina, dar si de iubita sa.

Victor si iubita lui sunt foarte frumosi impreuna. Victor este un tip foarte de treaba. Sa speram ca vom auzi de nunta.

diana-mpfm1

Diana a fost si ea prezenta la Marea Finala. Nu am reusit sa vorbesc cu ea, insa din cate stiu este singura in prezent. Din pacate nu va mai putea sa le fie nasa de cununie lui Dragos si Alexandrei, asa cum si-ar fi dorit.

  • Mireasa pentru fiul meu 2: Cristina, Corina, Maricel, Florentina, Iulia, Florin si doamna Maria, Virgil, Vanessa, Narcisa, Silvia, Liliana, Stefania, Andrei, Steliana, George si Madalina

iulia-corina-george-silvia-liliana-narcisa

lili-mada-stefania-steliana-george-cristina

florentina-andrei

fosti-concurenti-mpfm2

fosti-concurenti-mpfm2

Toti fostii concurenti MPFM2 sunt foarte de gasca. Din cate am reusit sa vorbesc cu ei, le este foarte bine afara. Imi pare bine ca i-am cunoscut.

cristina-mpfm1-maricel-stefania-mpfm2

Stefania s-a prezentat la nunta din Stefanesti cu o creatie vestimentara proprie. Fosta concurenta a reusit sa iasa in evidenta prin tinuta ei aparte. Mi-a marturisit ca tinuta Cristinei a fost creata tot de ea. Ii doresc mult succes pe latura aceasta, daca va continua.

doamna-maria-florin-andrei-steliana

Doamna Maria, Florin, Andrei si Steliana – ei sunt concurentii cu care am stat la masa. Pot sa va spun ca toti sunt niste persoane super. M-am distrat cu ei. Am stat la povesti cu doamna Maria, care mi-a spus ca se regaseste in povestea de dragoste dintre Cornelia si Dragos. Florin si Andrei au fost tot tipul pus pe sotii, iar Steliana – asa cum o cunoastem cu totii, foarte vorbareata. Mi-a facut mare placere sa-i cunosc personal.

In Marea Finala Mireasa pentru fiul meu – sezonul 2 au avut loc doua nunti: dintre Lorena si George – castigatorii competitiei si Andreea si Alin.

Finalistii au fost: Razvan si doamna Elena – ultimii eliminati, Dragos si doamna Stefana – locul 4, Cornelia, doamna Emilia si Cosmin – locul 3, Andreea, Alin si doamna Luminita – locul 2 si Lorena, George si doamna Cristina – invingatorii si castigatorii Marelui Premiu.

razvan-elena-stefana-dragos-cornelia

emilia-cosmin-cristina

cristina-lorena-george-andreea-alin-luminita

lorena-george-castigatori-mpfm2

Tin sa felicit ambele cupluri care s-au casatorit! Le urez casa de piatra si ca dragostea lor sa dureze pe viata! De asemenea, tuturor finalistilor felicitari pentru puterea de a ajunge pana la final!

Articol realizat de Raluca

10 comentarii la “Din culisele Marii Finale Mireasa pentru fiul meu – sezonul 2”

  1. 10
    Maia Says:

    miha hd,Lorena a fost doar putin ironica cand a spus ca trebuie sa se sfatuiasca cu sustinatorii in leg cu banii.I-a dat peste nas lui Alin!!!
    Mie mi-a placut maxim raspunsul ei!!!!
    O felicit pentru tot ce este ea!!!

  2. 9
    Maia Says:

    Felicitari Lorena!!!!Te iubim!!!Casa de piatra!!!
    George si d-na Cristina,felicitari!!!

    Ii salut si-i iubesc si pe Razvan cu d-na Elena,Cosmin,Cris si d-na Emilia!!!!

  3. 8
    Flavius Says:

    miha hd — Esti intr-o grava eroare. Marieta nu a fost si nici nu este vreun guru, asa cum l-ati zugravit voi, antifanii! Este doar una din sutele sau poate miile de persoane careia i-a placut foarte mult de Lorena, George si doamna Cristina, atata tot! Niciun sustinator de al ei nu i-a cerut vreun ban Lorenei si nici ea nu ne-a promis, noua sustinatorilor, vreun ban! Lorena a gresit si, din prea multa bunatate, a spus si de sustinatori, pentru ca a simtit cat de aproape am fost de ea in momentele cand i-a fost greu, si stiti foarte bine de cate momente cumplite a avut parte Lorena in aceasta emisiune!

  4. 7
    miha hd Says:

    Multumim pt tot ! O singura remarca am : daniela minte in ce priveste impartirea banilor .ieri lorena , intrebata fiind daca isi va tine promisiunea fata de cristina, a raspuns ca tre sa se consulte cu familia si ….sutinatorii !!! Insistenta lui andrei ca ea sa spuna de ce cu sustinatorii , ce treaba au ei , e premiul ei , raspunde ,, nu comentez,,.este clar, mpfm a devenit o afacere pt sustinatori gen,, marieta,, , o persoana f dubioasa.si nu e singura.si daniela e una din ele ! Daca producatorii nu tin cont de asta , , probabil castigatorul se va sti inca din primele zile de competitie.si atunci…noi nu mai contam .

  5. 6
    Tilda Says:

    Mia facut placere sa revad concurentii , dar si imagini”din culise”…inca odata , multumesc!

  6. 5
    Tilda Says:

    Multumesc draga Raluca….esti draguta!

  7. 4
    Flavius Says:

    Bravo Lorena, George si doamna Cristina! Au meritat din plin sa castige! Multumim pentru articol! :)

  8. 3
    Admin Says:

    Cu mare placere, Valy Tulcea!

  9. 2
    Valy Tulcea Says:

    MULTUMESC RALUCA scz. ca mai sus am scris cu lit. mica scuze.

  10. 1
    Valy Tulcea Says:

    Multumesc ralu. pentru toate imaginile si amintirile placute ma refer la fostii concurenti pe care i-am privit cu mult drag inca o data MERSI!!!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free