Costi vorbeste despre Marea Finala Mireasa pentru fiul meu – sezonul 2


costi-npm4-laurentiu-npm4-madalina-mpfm2-bogdan-npm4

In cel mai recent video al sau, Costi -  fostul concurent de la Nora pentru mama 4, vine cu impresii despre Marea Finala Mireasa pentru fiul meu – sezonul 2, la care a participat.

Sunteti curiosi sa vedeti ce a avut de spus fostul concurent?

Mireasa pentru fiul meu (ep.4) by Costi Moraru

7 comentarii la “Costi vorbeste despre Marea Finala Mireasa pentru fiul meu – sezonul 2”

  1. 7
    Costi Npm4 Says:

    Si de mers la biserica , departe gandul …. ce e acolo as putea bine merci sa imi fac si eu acasa …. niste tablouri … cruci si aia e …. credinta este in sufletul fiecaruia , credinta intr-un singur Dumnezeu , Unicul Creator! Allah Preainaltul!

  2. 6
    Costi Npm4 Says:

    Bunicu , iti multumesc pentru urare :) ( multumesc in numele meu ) eu nu cred ca am jignit pe cineva, in schimb am fost jignit si fara motiv chiar. din cate vezi , am vorbit cat se poate de frumos. imi pare rau daca te-ai simtit jignit de mine in vreun fel …. iti doresc multa sanatate , sa te bucuri de copii, nepotei si stranepoti! Cu stima !

  3. 5
    Bunicu Says:

    Costi e clar se vede ce tine de educatie care trebuie sa plece din familie,așa deci?Sa fii sanatos sa știi ca eu asa in virsta stiu mai multe decit crezi tu.Vad ca fara injuraturi si jigniri nu sinteți sanatoși. Decit cu necuratul mai bine dute la biserică si te roagă pentru tine si familia ta si totul se va schiba in bine.E jale daca nu aveti credință. Baftă ție si lui Mădălina.

  4. 4
    Costi Npm4 Says:

    Bunicu, nu ma intereseaza ce a facut Madalina , nici la finala , nici la emisiune , nu m-am uitat niciodata ….. si nici nu o sa ma uit …. ce fac pe youtube este un fel de parodie …. eu stiu ca am fost sincer atata timp cat am fost concurent si asta m-a tras in jos …. daca urmareai clipul , iti dadeai seama de ce am fost la finala …. ca si fost concurent , fara a sustine pe cineva si fara a avea favoriti. imi sunt toti dragi pentru ca toti au ajuns in tabloul final , fiind un drum foarte lung! Si daca se vorbeste cu beep-uri care e problema …. voi telespectatorii vreti ca acei concurenti sa fie naturali…. atunci suntem naturali si injuram ca in viata de zi cu zi …. :) corect? pentru ce sa fiu fals si sa fac pe sfantul cand eu il tin de coada pe dr*cu …. daca nu ati deschis ochii pana acum , poate o face-ti de acum inainte ….. Bafta ……

  5. 3
    Bunicu Says:

    Costi,puiul lui bunicu eu nu sint anonim din spatele tastaturii,Costi sa stii ca eu urmaresc aceasta emisiune inca din a doua editie dela Canal D,am si acum cont acolo dar iți aduc la cunoștință ca pe tine te am urmărit cind ai fost in casa cu Doamna Daniela sa scoatem pe youtube prestatia ta si a mamei tale in emisiuni și atunci sa-ți faci o părere,ce zici de sora ta vitregă cum a prestat in emisiuni ,numai vulgarități cu bipuri,de asta ma șocat poza voastră cu niste ochi holbați in așa fel de speriat lumea.Copii am 4 fete sint la casele lor am si strănepoti,așa ca mai temperativă.Ce invată tineretul dela voi? Asta e Cristi eu nu am facut din rautate.Fii tu in locul meu si atunci sa te vad cum reactionezi.Ce a facut Madalina in gala finală tie țea plăcut?Costi sa auzim si de lucruri mai bune.

  6. 2
    Costi Npm4 Says:

    Bunicu …. in primul rad era o expresie … fara Marijuana , viata e pustiu …. nu ai inteles ideea , asta nu inseamna ca ma droghez , si daca as face-o as face-o pe banii mei , sunt altii care o fac pe banii vostrii … xyz . imi place ca stii sa scrii corect din punct de vedere gramatical, este nemaipomenit…si revin din nou la Bunicu …. bineinteles niste anonimi fara pic de curaj , cu tupeu doar din fata unui monitor , care nici sters de praf nu este …. spui ca sunt fara ocupatie …. mai cum sa iti spun , in timp ce tu postezi pe aici comment-uri , eu am parteneriat cu YouTube Romania, ce fac , fac pe bani …. deci este o ocupatie. Nu sunt o pramatie , vezi-ti de copii tai nu de ai altora, daca ai , daca nu ai fa-ti …. nu v-ar fi rusine , cu identitati ascunse sa postati comentarii aiurea!!! xyz ( anonimul lui peste ) unde vezi la mine rautate ? oare este rautate ca ii admir pe finalisti , pe toti fara diferente si imi sunt toti dragi? asta este rautate? mai bine te-ai uita la clip si inca odata rusine, pentru anonimat. pentru mine sunteti neica nimeni , frustrati si fara viitor , dependenti de filme xxx pe internet si consumatori de L**A

  7. 1
    Bunicu Says:

    Intradevar aratați ca niste DROGAȚI de aici vi se trage atîta raurtate așa arata Madălina drogata cind vorbeste drogurile si nu ea.Rușine de părintii care îi aveți ca primesc la ușa lor așa pramatii.Ce a prezentat ca fără Marihoana nu se poate.Bravo tineret fără ocupatie.Ce zici DANIELA ție îți place?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free