Lorena a fost desemnata Mireasa Competitiei si castigatoarea marelui premiu de la Mireasa pentru fiul meu – sezonul 2


george-lorena-marea-finala-mpfm2-24.08

Inca un sezon Mireasa pentru fiul meu a ajuns la final. Lorena si George au facut pasul cel mare in Finala. Cei doi s-au casatorit dupa 5 luni de relatie in casa Mireasa pentru fiul meu, iar Lorena a dorit sa respecte traditia romaneasca, luand numele de familie al lui George (Poalelungi).

Cu un procent de 53,3 %, Lorena a fost desemnata Mireasa Competitiei si a castigat Marele Premiu in valoare de aproximativ 253.000 lei.

Mirii competitiei au fost declarati Lorena si George, iar in final, de fericire, doamna Cristina a strigat: “Iubirea a invins!”

Telespectatorii le-au fost alaturi in numar foarte mare, ambele intervale de difuzare ale emisiunii fiind lider de audienta.

Credeti in casatoria Lorenei si a lui George? Sunteti de acord cu castigatorii acestei editii Mireasa pentru fiul meu?

Articol realizat de Raluca


10 comentarii la “Lorena a fost desemnata Mireasa Competitiei si castigatoarea marelui premiu de la Mireasa pentru fiul meu – sezonul 2”

  1. 10
    MIHAI Says:

    NISTE PERVERSI

  2. 9
    Dora Says:

    Lorena si George au mintit poporul cu televizorul! Eu am văzut niște copii imaturi și dornici să câștige niște bani fără ca să se obosească prea tare. Lorena după ieșirea din Bulgaria cu Maricel a știut să plângă și să se victimizeze. Prin acest comportament a atras simpatia multor telespectatori care își doreau o fată plângăcioasă, pisicoasă și un șoldovean pupăcios și care se oferea să o apere! De cine? Că voinicul Maricel își luase tălpășița din competiție…
    A apărut apoi MĂMICA grijulie și împăciuitoare care le spiunea în fiecare emisiune: Tăceți, dragilor, că vorbesc eu!
    Iată cum cuplul Lorena- George a ieșit victorios. Le doresc casă de piatră, numai să nu fie mii de pietre aruncate după Lorena, după ce George și MĂMICA se vor vedea cu banii în teleguță….

  3. 8
    NICOLAE Says:

    Urez si eu tinerilor casatoriti LORENA si GEORGE
    ………CASA DE PIATRA , SANATATE , FERICIRE, COPII , iar drumul vietii sa se scurga incet si lin si in el sa se oglindeasca CEL MAI FERICIT DESTIN. Sa ajunga sa joace si ei la nunta copiilor lor si nu numai.

    P.S. Aceleasi urari si pentru perechea Andreea si Alin …pentru ca asa este frumos

  4. 7
    RADU Says:

    LORENA SI GEORGE ,CASTIGATORII MPFM 2 !FELICITARIIIIIII !!!!!!!!!!!!!

  5. 6
    Bunicu Says:

    M arisseeel ,marisseel asta ma violat,ia masuri.sisi eu vin tot la tine după ce impărtim banii.

  6. 5
    Bunicu Says:

    Raspuns nu ma itereseaza am atins scopul.Scopul scuza mijloacele.Rușine natională.Raspunsul este al bătăușului.

  7. 4
    Bunicu Says:

    Pleava sociețătii,minciuna si impostura ,asta acem cu asta defilăm,înca nu sau despărțit.nu au impărțit banii?Dentistul îi va pune plombe,cind isi va aminti ce ia facut Maricel în Bulgaria. Nu am observat BANII au invins,sa vedem cu ce ramin cind vor da la casa de copii,lui Razvan si Cristine ,poate da ceva si Balenei.Dar nu cred toate au fost minciuni.Bravo Antena 1.

  8. 3
    Bunicu Says:

    Pleava sociețătii,minciuna si impostura ,asta acem cu asta defilăm,înca nu sau despărțit.nu au impărțit banii?Dentistul îi va pune plombe,cind isi va aminti ce ia facut Maricel în Bulgaria.

  9. 2
    Flavius Says:

    Lorena si George au meritat din plin sa fie marii castigatori ai sezonului II MPFM! Bravo dragalasilor!

  10. 1
    Cristina Says:

    De ce sa nu credem in ei ?
    Daca eu sunt fericiti ce credem noi este egal cu zero!
    Casa de piatra si multi copii cu nume ciudate.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free