Va mai iesi Lorena Mireasa Saptamanii?


lorena-mireasa-saptamanii-mpfm2

La Gala de saptamana trecuta, Lorena a fost desemnata Mireasa Saptamanii cu un procent de 32,8% din voturile celor de acasa. Nominalizarile ei au fost: Alin si Dragos. Pe locul al doilea in randul fetelor protejate s-a situat Andreea.

Tot la Gala de sambata, a revenit in discutie controversatul subiect legat de incalcarea regulii 25. Maricel a venit in platoul emisiunii, unde a tinut sa readuca in discutie faptul ca Lorena impreuna cu el ar fi incalcat regula 25 in excursia pe care au petrecut-o in Bulgaria.

Le-a lungul intregii saptamani, acesta a fost subiectul cel mai dezbatut si blamat din emisiuni. Lorena a rugat sa vina un psiholog, acuzand ca ar fi suferit o trauma in urma celor intamplate in Bulgaria. Cu toate acestea, concurenta a negat faptul ca ar fi incalcat regula 25.

In urma multiplelor acuzatii care i-au fost aduse, Lorena si-a facut curaj pentru a povesti ceea ce s-a intamplat cu adevarat intre ea si Maricel. Cu toate acestea, incertitudinea inca planeaza in randul telespectatorilor.

Speculatiile care se fac pe internet, ar fi ca Alin, Andreea, doamna Luminita si Cornelia, ar fi incercat sa o detroneze pe Lorena prin cererea facuta staff-ului de a cerceta cazul ei si al lui Maricel.

Care credeti ca este adevarul? Oare acest subiect va avea efecte negative asupra voturilor Lorenei?

Articol realizat de Raluca

6 comentarii la “Va mai iesi Lorena Mireasa Saptamanii?”

  1. 6
    andrada Says:

    L-G si Cristina- CEI MAI FALSI DIN ACEASTA COMPETITIE…N-O SA CASTIGATI NIMIC CU FALSITATEA,DOAR NISTE VOTURI IN PLUS…JUCATI CINSTIT….SUCCES A-A SI C-D

  2. 5
    anonim Says:

    lorena+george=cuplu de cea mai joasa speta,pur si simplu imi este scarba de ei,schimb pe alt post cand incep acesti inculti sa vorbeasca………….

  3. 4
    Ale Says:

    Lorena lăsa-ne ca ne obosesti….ești penibila….si tu si George…ne provocati scarba…noroc de ceilalți concurenti ca pt ei ne mai uitam…sunteți de.a dreptul plictisitori….

  4. 3
    marianna Says:

    Au tocat-o marunt de tot pe Lorena- fie si numai pentru acest lucru o vom vota. Si daca ea este fericita cu George, il votam si pe el si pe mama lui!

  5. 2
    Aries Says:

    Am votat ALIN baiatul preferat, Andreea fata preferata, d.na Luminita -mama preferata !

  6. 1
    Mmarya Says:

    Motivul pentru care toti planeaza asupra lorenei,cu diferite acuzatii improvizate…este pentru simplul fapt k toti di tabara adversa lorenei,vrea sa o detroneze pe lorena de pe primul loc,in primul rind pt a trce andrea pe locul unu,sau dak nici asa nu este posibil sa ajunga pina acolo,atunci ce mai ramine de facut…sa nu cistige nici lorena si premiul sa se imparta la toti,sa plece si ei cu ceva banuti acasa.
    DAR NU ESTE CORECT SA ARUNCE IN LORENA LA NESFIRSIT CU TOT FELUL DE MIZERII PENTRU NISTE BANI,TREBUIAU SA JOACE CINSTIT.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free