Victor a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu!


victor-mpfm-2

In Gala Mireasa pentru fiul meu de sambata, Victor a primit cele mai putine voturi din partea celor de acasa si a parasit competitia. Alaturi de el pe lista celor propusi spre eliminare, s-a mai aflat Florin, Cornelia si Narcisa.

Mama lui Victor a fost hotarata sa intre in competitie dupa Gala de sambata, dar din pacate nu a mai avut aceasta sansa.

Narcisa, iubita lui Victor, a facut o afirmatie care a starnit controverse in randul telespectatorilor. Ea a sustinut faptul ca va sari gardul daca Victor va parasi competitia.

Credeti ca s-a tinut de cuvant Narcisa in urma plecarii lui Victor?

Articol realizat de Raluca

4 comentarii la “Victor a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu!”

  1. 4
    alina Says:

    stie cineva care este facebook-ul adevarat a lui victor? multumesc

  2. 3
    anonim Says:

    bine ca ai plecat urecheatule…………sa plece si pan*rama dupa tine………..

  3. 2
    simona.cristina Says:

    DESCHIDE OCHII BINE BAIETE CA NU O MERITI PE NARCI E DE O RAUTATE NEEGALATA FUGI CA TE TINE DE FRAIER.

  4. 1
    Tatiana Says:

    Ma doare sufletul ca sunteti tineri si nu stiti sa va aratiti adevarata dragoste,Cornelia si Dragos,sa nu regretati mai tarziu felul in care aruncati cuvinte urate,nu se face asa ceva atunci cand pretinzi ca iubesti cu adevarat,mai lasati naibi gelozia asta bolnava pe care o aveti amandoi,Cornelia in viata de cuplu nu se procedeaza asa cum faci tu draga mea,revizuiesteti comportam,entul un pic si ai sa vezi ca totul v-a fi bine,mai lasa fitele si cuvintele urate adresate acelui care pretinzi ca-l iubesti. Intr-un cuplu trebuie sa fie foarte mult respect,incredere si multa iubire,va spune o femeie de 53 de ani cu o casnicie de 31 de ani ,Tatiana din Ploiesti

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free