Victor si Narcisa s-au logodit!


victor-si-narcisa

In Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu de astazi, Victor si-a luat inima in dinti si a cerut-o in casatorie pe iubita sa, Narcisa. Evenimentul a fost cu atat mai important cu cat cei doi au implinit doua luni de relatie, iar Narcisa isi va sarbatori maine ziua de nume.

Concurenta a acceptat cererea in casatorie!

In ciuda tuturor conflictelor din competitie, se pare ca relatia dintre Narcisa si Victor merge spre drumul cel bun, dar ei vor fi nevoiti sa mai treaca peste un hop, caci Narcisa a fost nominalizata spre eliminare.

Ce parere v-ati creat pana acum despre cuplul format din Victor si Narcisa?

Articol realizat de Raluca

8 comentarii la “Victor si Narcisa s-au logodit!”

  1. 8
    LILIANA Says:

    ESTI O FEMEIE CU UN CARACTER URAT DACA NU VREI BANI ATUNCI DE CE MAI STAI LASA SI PE ALTI SA VORBEASCA VORBESTI NUMAI TU SI TE VEZI URAT LA TV.,NU PLACI PRIN FELUL TAU URAT PE CARE IL LASI SA SE VADA LA TV.,PACAT AR FI MAI BINE SA PLECI DECAT SA ENERVEZI TOATA LUMEA .ARB TREBUI SA DAI DOVADA DE CARACTER DAR NU AI CARACTER SI VICTOR ITI CALCA PE UMERI .NICI NU-MI VINE SA MAI MA UIT LA TV DIN CAUZA LOR NARCISA SI VICTOR.DACA STI STRATEGIILE DECE MAI STAI AR TREBUI SA PLECATI NU NE MAI UITAM LA EMISIUNE DIN CAUZA TA SI SA STI CA NOI PLATIM SA VEDEM CEVA FRUMOS NU MAHALAGIOAICE CA TINE SA NU NESIMNTITA CU TELESPECTATORI EU NU EM PE NIMENI IN CASA LA CARE TIN IMI SUNTETI EGALI DAR TU INTRECI MASURA LA NESIMNTIRE.

  2. 7
    mary Says:

    Victor e un orb , nu stiu ce poate sa-i placa la aceasta taranca. Oricum afara nu vor fi impreuna,Victor are prieteni si o sa-i deschida ochii iar duduia nu suporta sa se spuna despre ea ca este o pitipoanca si asa totul se va duce de rapa.
    Narcisa isi doreste sa iasa din casa ca nu mai suporta si atunci sa o ajutam sa iasa si sa se linisteasca pitipoanca.

  3. 6
    Florina Says:

    Sunt cei mai frumosi !! Ii iubesc <3 Bravoooo lor !!

  4. 5
    dana Says:

    bv narcisa fi tare si nu te lasa calcata in picioare de catre florentina si coco cares 2 nesuferite cornelia se vede ca ascinde ceva de cin a intrat in casa mireasa petru fiu meu nu mai e aceeas sa svhinbat si demonstreazai lui florentina ca nu esti atit de naiva p cit crede ia

  5. 4
    Bunicu Says:

    Dupa ce a saturato Samir a gasit sa pacaleasca un papa lapte,sșs au noroc aceste papițoance

  6. 3
    Ana Maria Says:

    Sincer chiar daca mi se pare ca,cuplul lor este unul de complezenta,totusi ii felicit.Sper ca parerea mea despre cuplul vostru sa fie una gresita,sper ca exista intradevar sentimente in relatia voastra si ca nu ati facut acest pas doar de dragu emisiunii.

  7. 2
    Ana Maria Says:

    Sincer chiar daca mi se pare ca,cuplul lor este unul de complezenta,totusi ii felicit.Sper ca parerea mea despre cuplul vostru sa fie una gresita,sper ca exista intradevar sentimente in relatia voastra si ca nu ati facut acest pas doar de dragu emisiunii.

  8. 1
    ana Says:

    s-au logodit ca sa nu fie eliminata narcisa clar .sunt curioasa dar sigur spun ca nu e data afara ca in emisiune ne trebuie scandal si cupluri .cine e cu scandal narcisa .

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free