Regretati plecarea Stelianei din competitie?


steliana-2-mpfm

La Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu de sambata, Steliana a parasit competitia, acumuland cele mai putine voturi din partea telespectatorilor.

Steliana a stat in competitie in jur de 2 luni, fiind o concurenta ce s-a facut remarcata prin tonalitatea si felul ei direct de a fi.

Regretati plecarea ei? Ce impresia v-a lasat fosta concurenta?

7 comentarii la “Regretati plecarea Stelianei din competitie?”

  1. 7
    otilia/magda Says:

    Nu-mi pare rau, din contra, ma bucur ca au mai ”curatat” casa de o ”capusa”,…du-te fata si sa nu mai mergi la o alta emisiune, ca te-ai facut de rahat !

  2. 6
    silvia Says:

    Cea care mi-ar fi placut sa iasa si inca de foarte mult timp este Florentina,ea este o fata rea,bagacioasa acolo unde nu-i cazul,vorbeste ironic ,se crede mult superioara celor ce o deranjeaza pe ea,se strimba,rinjeste batjocoritor,e dusmanoasa,egoista si foarte rea,Steliana are un zimbet corect fata de cei din jur,zimbeste din inima ,cu bunatate ,spune lucrurilor pe nume tocmai din cauza corectitudinii ei, o fata care poate sa daruiasca iubire,bunatate,cinste,si increderea oricarui om,nu stie sa urasca este deschisa spre orice fel de caractere pt a comunica si a darui prietenia ei din tot sufletul!

  3. 5
    Mariana-Pitesti Says:

    Florina ai dreptate.Steliana este o persoana sensibila,sincera,loiala prietenilor dar si vulcanica.Poate ar trebui sa se controloze mai mult pentru a nu mai ajunge sa fie colerica,sa nu dea curs rautatilor celor din jur.Dar Steliana stie sa dea,sa ofere multa iubire si loialitate,daca cei din jurul ei stiu cum sa se comporte cu ea pentru a-si arata partile ei bune si sensibile.

  4. 4
    Valentina Says:

    Nuuuu, n-mi pare absolut de loc rau, chiar ma bucur foarte mult ca a plecat, de ar pleca cit mai repede din casa si Florin cu bunica lui. Steliana era o fata pusa tot timpul pe cearta , needucata cu foarte mult tupeu,iar cind se certa indiferet ca era concurent sau mama, parca era posedata de cel rau.Rusine pacat de tatal ei care a parut un tata corect care nu ia tinut aparrea atunci cind fata lui a gresit, spre deosebire de bunica care ii tine apararea “d.ului Goe” acest Florin care se crede atot-stiutor de pur si simplu sfideaza pe toata lumea cit si pe prezentatoarea acestei emisiuni.Sa iasa mai repede din concurs si sa consult un medic caci, cum se zice, nu are toata tigla pe casa.

  5. 3
    Valentina Says:

    Nuuuu, n-mi pare absolut de loc rau, chiar ma bucur foarte mult de ar pleca cit mai repede din casa si Florin cu bunica lui. Steliana era o fata pusa tot timpul pe cearta , needucata cu foarte mult tupeu,iar cind se certa indiferet ca era concurent sau mama, parca era posedata de cel rau.Rusine pacat de tatal ei care a parut un tata corect care nu ia tinut aparrea atunci cind fata lui a gresit, spre deosebire de bunica care ii tine apararea “d.ului Goe” acest Florin care se crede atot-stiutor de pur si simplu sfideaza pe toata lumea cit si pe prezentatoarea acestei emisiuni.Sa iasa mai repede din concurs si sa consult un medic cac, cum se zice, nu are toata tigla pe casa.

  6. 2
    Florina Flory-Braila Says:

    e placuta ,desteapta,spune ceea ce simte dar ar trebui sa se cunoasca mai bine pe ea insa-si sa vada lucrurile dintr-o perspectiva corecta si frumoasa in aceelasi timp sa isi puna intrebari,sa fie mai influenta sa sa se deschida la tot ce e frumos prin iubire si frumusete!

  7. 1
    kopony Says:

    imi pare rau dar iesirea Stelianei din competitie a fost ptr mine a fost cea mai mare bucurie in acea zi am scapat de obligatia de a vedea un om mitoman si prefacut pacat drum bun in viata Steliana si uitate la emisiune in reluare si corecteazate cat mai urgent si in final sa raspund la intrebare nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu imi pare deloc rau

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free