Credeti ca mai exista sanse de impacare intre Dragos si Cornelia?


dragos-cornelia-mpfm-2

Credeti ca mai exista sanse de impacare intre Dragos si Cornelia? Credeti ca cei doi se iubesc cu adevarat?

10 comentarii la “Credeti ca mai exista sanse de impacare intre Dragos si Cornelia?”

  1. 10
    popa Says:

    mie imi place cel mai mult de cornelia si dragos…:*va iubesc

  2. 9
    popa Says:

    da mai exista

  3. 8
    ionela anisoara Says:

    bunaziua nustiu ce sa zic dar dragos nu mai merita nici o sansa de la coco pria mult a umilito las ruga sa o lase an pace si pe coco daca simnte ceva pt alt baiat din casa sasi deie sansa sa fie fericita pentru ca alaturi de dragos nustiu ce vitor va avia se abtine de la multe gesturi sa nu faca dar se vede pe fata lui ce barbat dur este coco acordati o alta sansa va pup doamna mirela.

  4. 7
    manea oana Says:

    eu cred ca pana la urma o sa fie ertat dragos so o sa se inpace ca se portivesc si se iubesc prea mult

  5. 6
    merry Says:

    Cei doi ne plictisesc, macar cateva zile sa nu le mai dati atentie, Cornelia a venit sa ii faca in ciuda fostului si pentru bani iar dragos este un mototol daca nu sarea ea pe iel era si acum singur o tine una si buna ca o vrea pe C dar putea foarte bine sa aibe alte fete ca de ex. Vanesa dar nu este in stare. Cornelia ranita? cand ea este in casa calare pe toti o vulgara si rautacioasa, in club era despartita asa ne spune in direct de o luna sau face asa ca sa auda NICU.

  6. 5
    reli Says:

    NICI NU TREBUIE SA SE MAI IMPACE,CHIAR DACA SE IUBESC SI LE STA BINE IMPREUNA TREBUIE SA MEARGA FIECARE PE DRUMUL LUI

  7. 4
    aniela Says:

    Mirela noi nu intelegem de ce i se da atata atentie acestei Cornelia,ea a spus ca nu se mai impaca,lasatii-i sa-si vada de drumul lor,ne-ati plictisit cu acest cuplu fantoma.Gata sa-si formeze fiecare alt cuplu,ei nu se iubesc,doar Mirela spune in fiecare emisiune ca ei se iubesc.Acest fost cuplu ne ridica tensiunea

  8. 3
    yoyo Says:

    Cei doi doar plictisesc publicul,ei isi iubesc pe fostii si vor ca aia de acasa sa vada ce au pierdut,dupa anii pe care i-au petrecut impreuna e greu sa uite,mai ales acolo unde totul este numai regieTinutul acela de mana zilnic si zambetul fals al lor dauneaza grav sanatatii.Au venit pentru bani,D-varu joaca destul de prost,nu se poate preface ca este indragostit;De fapt vaida i’ö baga mereu pe gat fortat obligat,el are alte standare

  9. 2
    Bunicu Says:

    Așa este piesa si dictată de staf in fiecare editie a fost acelasi rol jucati de alți implicati.Povesști de a pacali pensionarii si a le lua banii.

  10. 1
    mary Says:

    Nu mai exista nici o sansa de impacare dintre cei doi.Cornelia a fost prea ranita si nu merita sa-i mai dea nici o sansa lui Dragos.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free