Stefan NPM3 isi reface viata desi nu a divortat legal de Andreea?


claudia-voicila-stefan-npm3

O stire incredibila si socanta in acelasi timp, gasita in ziarul Click, m-a facut sa vin astazi cu vestea despre fostul concurent de la Nora pentru mama 3.

Potrivit sursei, Stefan s-ar fi logodit in luna decembrie 2012 si urmeaza a se casatori anul acesta cu Claudia Voicila, tanara care acum 6 ani a intentat un proces de paternitate artistului Laurentiu Cazan, vrand sa demonstreze ca acesta este tatal copilului ei.

Vestea este cu atat mai socanta cu cat, Andreea a marturisit ca Stefan nu a divortat inca de ea: “el e inca casatorit cu mine”, a declarat fosta concurenta, care este inca uimita de faptele si deciziile, celui cu care s-a casatorit din dragoste.

Claudia si-a refacut viata. A gasit un barbat care stie s-o aprecieze si care este un adevarat tata pentru fiul ei (in prezent in varsta de 13 ani). „Este foarte fericita. Ea si iubitul ei s-au hotarat sa-si intemeieze o familie” (sursa Click)

Este incredibil cum Stefan este in prezent “un adevarat tata” pentru copilul Claudiei, in timp ce pe Andreea a pus-o sa avorteze in momentul cand aceasta a ramas insarcinata cu el (Vezi aici)

Articol realizat de Raluca

3 comentarii la “Stefan NPM3 isi reface viata desi nu a divortat legal de Andreea?”

  1. 3
    maria Says:

    in timp ce se logodeau tanara in cauza inca sucea mintile altor barbati! daca intradevar este adevarat, atunci… cei doi se merita unul pe celalalt !

  2. 2
    otilia/magda Says:

    Bigamie, bigamie,..

  3. 1
    merry Says:

    Felicitari Stefan, meriti.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free