Stefania a parasit competitia!


stefania-mpfm2

La Gala Mireasa pentru fiul meu din 9 martie 2013, dintre cei patru concurenti propusi spre eliminare saptamana trecuta, Stefania a avut cele mai putine voturi si a parasit competitia.

La iesire, ea a fost asteptata de catre George, fostul concurent.

Regretati plecarea Stefaniei din concurs?

6 comentarii la “Stefania a parasit competitia!”

  1. 6
    Nico Says:

    otilia/magda, fata cu 2 prenume care nu se hotaraste la unul anume si merry “poppins” – prin comentariile voastre nu denotati decat frustrare, inainte sa ziceti de altii uitati-va mai intai in oglinda, precis sunteti niste grase singure, fara iubit, de aici si dovada frustrarea voastra. Sunteti genul ala…orice tipa care arata bine e prin definitie “o nenorocita”… Sunteti penibile, get a life…nu toata ziua calare pe net, improscand cu venin prin comentarii rautacioase… Mai lasati netul si gasiti-va o viata (in afara celei virtuale)… Hai pa!

  2. 5
    otilia/magda Says:

    Auzi, Stefanio, sa fai tot posibilul sa-ti iei sora acasa, ca pe tine te iubeste, nu pe Cosmin,! Cosmin, merita ceva mai bun, nu ”destabilita aia tremurata ! Cand plange, sau rade, zici ca o zgaltaie demonii,…intre timp se mai scarpina in c.r, se scarpina in nas, mai casca, se mai craceste,…te mai incaleca pe tine, ca si tie iti place ! Of, de unde va adunat ?Sa nu uiti sa-ti iei o frana si s-o ti-o pui la gura,…obosesti omul si-l aduci la disperare,…nu degeaba esti ‘’sora”, cu Cretinica !

  3. 4
    mary Says:

    Stefania este o fata desteapta si stie ce vrea.A vazut ca nu a fost nici un baiat pentru ea si atunci a inteles ca nu mai are ce face in casa. Acewlasi lucru ar trebui sa faca si Florentina,Vanesa.
    Cristina nu este o javra asa cum ai denumit-o tu Aurivca,ai fost si tu cumva la emisiunea impreuna cu ea si ai fost respinsa? sau vreun baiat care l-ai simpatizat nu s-a uitat cumva la tine si a vazut-o pe Cristina?
    Cristina este o fata frumoasa si nu o vad asa ahtiata sa sa casatoareasca rapid,are deabia 20 de ani.

  4. 3
    aurica Says:

    Bine a facut stefania ca iesit locul ei nu era acolo ,a gresit cand a ajuns in acel loc de loc nu se potriveste persoana ei distinsa cu javre ca ,Cornelia ,Steliana,Iuliana ,Narcisa Mai bine ca aplecat asa ar trebui sa plece si Florentina si Lorena ele sunt fete cuminti. javra de Cristina care alearga prin diferite televiziuni doar isi va gasi un prost sa-o ia de nevasta.Oare cosmin nu a vazut cum s-a bar-tut cu un la emisiunea -Bulacul-in piscina unde a fos paruita de-o alta concurenta pentru,=Actorul vladimir Menghia?Cristina a plecat respinsa din acel concurs si aici face pe sfanta.dovada este clipul postat pe yootube sa vada si familia lui cosmin.

  5. 2
    mariana-pitesti Says:

    Stefania si-a dorit sa plece acasa,cred ca ea stie ce este cel mai bine pentru ea.

  6. 1
    merry Says:

    La inceput mi-a facut impresia ca este o fata serioasa dar pe parcurs,…….. funditele acelea oribile la o fata de 23 ani o manca capra daca era la bunici acasa, o pitipoanca, vorbeste ca o moara, daca ea la placut pe piticul de george,……. Un sfat Stefania, tatal tau este un barbat prezentabil la fel si mama, tu trebuie sa ai un partener mai aratos decat tatal tau sa la fel nu voi toti inalti cu piticul la plimbare.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free