Baieti: George, 23 de ani, Galati


george-mpfm2

George se autodescrie ca fiind o fire ambitioasa, sociabila si romantica. Este in zodia taur (ziua de nastere: 9 mai 1990).

Ii plac fetele brunete cu parul lung. Viitoare iubita ar trebui sa fie sociabila, sa creeze o ambienta placuta in jurul ei, sa fie romantica si vesela.

Nu a intrat in competitie cu mama sa.

Ce parere aveti de noul concurent George?

Articol realizat de Raluca

12 comentarii la “Baieti: George, 23 de ani, Galati”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    mary Says:

    Pana acum nu l-am caracterizat dar e sarac cu duhul,nu are nimic in cap,nici macarfrumos nu este si este UN MARE,MARE MINCINOS.

  2. 9
    merry Says:

    un tontolin. mincinos.

  3. 8
    dumitru ionela Says:

    george esti cel mai frumos si chiar te potrivesti cu lorena este si ea frumoasa…… asi vrea sa nu va mai certati nu va sta bn sa va certati asa ca va pwp si aveti grija de voi :*

  4. 7
    ELENA Says:

    GEORGE ESTI UN BAIAT,DESTEPT,FRUMOS,RESPECTOR,RETRAS,NU TE INTERESEAZA CE FACE UNUL SAU ALTUL IMI PLACI,CAUTA SA FACI CUPLU CU LORENA NUMAI EA ESTE FATA POTRIVITA TIE,BAFTA MULTA,.

  5. 6
    ELENA Says:

    STEFANIA ,LOCUL TAU NU MAI ESTE IN ACEA CASA ,MERGI ACASA DRAGA,NU ARE ROST SA PIERZI TIMPUL DE POMANA,NU OBSERVI CA NIMENI NU TE PLACE,TU ESTI MARUL DISCORDIEI IN CASA,ESTI CEA MAI BARFITOARE ,ESTI,LIPSTA DE CARACTER,,DE ORICE BUN SIMT,II CRITICI,SI TE IMPLICI IN TOATE CUPLURILE CAUTI SA LE DESTRAMI MAI MARE RUSNEA,EU NU PRICEP CINE TE VOTEAZA SI PENTRU CEPLEACA.

  6. 5
    georgiana Says:

    pai cum are 23 de ani daca e in ‘91????niki 22 nu are ink!!!

  7. 4
    tina_belgia Says:

    George este baiatul potrivit pentru Lorena, dar ce folos, ea e in continuare lesinata dupa Maricel,chiar daca spune ca nu se va intoarce la el…cine a spus ca fata asta e cam prostuta, cam are dreptate…orice i-a facut si orice i-ar face fantele Maricel,ea ii gaseste scuze, chiar daca sincer cred ca trebuia sa-l scuipe intre ochi(sa vada si sa simta si el cum e!) si sa-i spuna definitiv adio, nemaistind la discutii cu el, in secunda urmatoare declansarii scandalului cu “legea 25″,generat de omul de nimic Maricel,care a debitat enormitatile deja stiute si total dezonorante…sa mai stai de vorba cu un asemenea nemernic lipsit de caracter, dupa ce te-a facut de ris in fata a amar de lume, inseamna lipsa totala de respect fata de tine insati si mai mult decit naivitate, fie-mi iertat!Lorena mi-e simpatica,chiar foarte draga, as putea spune,dar inclusiv faptul ca azi s-a agatat de ceva, doar ca sa nu piarda totusi legatura,multumindu-i pentru flori, precizind ca o impacare nu mai este posibila, dar cerindu-i imediat dupa pauza sa-i trimita ursuletul daruit de el, m-a enervat pur si simplu!ea una zice si alta face, continuind de fapt sa-i dea sperante individului care-i va distruge practic viata, asta in cazul in care ,Doamne-fereste, se vor reconcilia…pacat ca,minata si de naivitatea ei, dar si de o mica saminta de vedetism,Lorena incepe sa faca tot felul de tarantele,inclusiv incapatinindu-se sa nu-i acorde atentie lui George si nerealizind faptul ca tot ce face, face practic impotriva ei!!oare cine-i va deschide ochii fetei acesteia, in continuare manipulata de Maricel(cu acordul vinovat al unora), inainte de a fi prea tirziu?familia Lorenei ce face,cind ia atitudine?nu ne amestecam, nu ne amestem, ca parinti…corect!…dar, oameni buni, cind e cazul sa o facem, o facem!!si-n cazul Lorenei,chiar e cazul!!

  8. 3
    ramona Says:

    dragut:)

  9. 2
    ramona Says:

    E foarte dragut:)

  10. 1
    Maia 12V Says:

    Un smechras simpatic,s-ar potrivi cel mai bine cu Lorena dar cat este de prostuta ar putea sa-l piarda si bineinteles Stefania abia asteapta sa sara pe el ‘’sa se joace”,doar de asta este buna!!!!!!!

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free