Si-a gasit Maricel iubita in afara competitiei?


155308_167974483241640_7280197_n

De ceva timp circula un zvon, si anume ca Maricel si-ar fi gasit iubita in afara competitiei. Dupa Gala de saptamana trecuta, el a postat urmatorul mesaj pe facebook:

Am rugamintea de a nu se mai posta pe contul meu,nici un fel de comentarii,imagini si altele legate de competitia Mireasa pentru fiul meu si Lorena !!! Va multumesc pt intelegere !!!:*”

Ulterior el a mai adaugat urmatoarea intrebare: Vi se pare normala atitudinea Lorenei … dc as mai asteptao”.

Cu toate acestea, Maricel are multe poze cu Lorena pe profilul lui si a marturisit la un moment dat ca nu ar vrea sa renunte la ea.

Totusi statusul sau arata “it’s complicated”.

Ieri, am primit o poza cu Maricel si o fata cu care se tine de mana.

75576_471460059574826_36477496_n

Poza este facuta in Club Divino din Galati de Ziua Indragostitilor.

Credeti ca ea ar fi iubita actuala a lui Maricel, despre care se tot zvoneste?

Articol realizat de Raluca

9 comentarii la “Si-a gasit Maricel iubita in afara competitiei?”

  1. 9
    andra Says:

    nu cred k e iubita lui.se vede k o iubeste pe lorena si sper sa se impace

  2. 8
    Nistor Says:

    Nu e iubita lui..voi daca vedeti o poza cu el si o fata inseamna ca e iubita lui?Nu vedeti ca maricel o iubeste pe Lorena?Deschideti’va ochii

  3. 7
    Roxana Says:

    daca faci o poza cu cnv nu inseamna ca trebuie sa`ti fie iubit,,,,,,iubita

  4. 6
    FI-TI CORECTI Says:

    Vai ce-mi place de concurentii noi ,dar trebuiau sa intre mai repede.Staful si producatorii au o tactica proasta.

  5. 5
    ora Says:

    MARICEL AI FOST REFUZAT DE LORE PT CA AI SUPARAT_O ;CHIAR MERITI DAR EA INCA TINE LA TINE.NU RENUNTA INCA IN TIMP GESTURILE TALE CU RESPECT SI MULTA DRAGOSTE DIN SUFLET O V_aA INDUPLECA.DAR LASA SA MAI TREACA TIMP NU O MAI TESTA CI OFERAI GESTURI FARA NUMAR.CHIAR DACA TI LE REFUZA.DAR NICI NU O STRESA PREA MULT .DACA IMPACAREA NU VINE NICI DUPA CE EA V_A IESI DIN CASA RENUNTA SI FIECARE PE DRUMUL LUI.

  6. 4
    ora Says:

    NU Maricel nu si-a gasit o iubita in afara competitiiei,doar o testeaza pe Lore sa -si dea seama daca ea inca il iubeste.A fost sincer in platou si eu am 50 de ani si-l cred.Ei se iubesc inca dar situatia lor, a tuturor celor din casa cu influentele celorlalti ,certuri,invidii si dorinta de a fi pe primul loc a unora care chiar vor banii le-au stricat relatia.EI M SI L AU FOST SI SUNT INCA,chiar daca Maricel a plecat cel mai credibil CUPLU.ORICUM LORE V_A FI VOTATA:Pana acum ea merita sa CASTIGE CONCURSUL

  7. 3
    Casandra Says:

    Pe fata din poza o cheama Andreea si nu este iubita lui marcel..este doar o fata care la abordat in club divino pentru a face o poza cu el fiind o fana a emisiuni….nu bagati fata in astfel de conflicte….pe fosta iubita a lui maricel o cheama cristina grigore ,tot din galati..dar intre ei nu a fost nimic foarte serios…doar s-au vazut de cateva ori..

  8. 2
    daiana Says:

    “si-a gasit maricel prietena ?” gasiti-va voi o viata ,obsedatilor ! analizati atat o poza parca ati fi psihologi,cred ca v-ati gresit totusi cariera. lasa-ti omul in pace !

  9. 1
    andu Says:

    e prietena lui nu e, sper sa o lase in pace pe saraca Lorena !

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free