Fete: Narcisa, 22 de ani, Dragasani


narcisa-mpfm

Narcisa este cea de-a treia concurenta ce va intra in casa Mireasa pentru fiul meu in aceasta seara. Are 22 de ani, vine din Dragasani si va fi educatoare.

Narcisa este o persoana sociabila, comunicativa si incapatanata. Ii place sa calce si sa gateasca. Crede in sansa ei si isi doreste sa faca din orice experienta un castig.

Baiatul ideal pentru ea ar trebui sa fie inalt, brunet, bine facut, iubitor si ocrotitor.

Narcisa este foarte credincioasa si defineste religia ca fiind o forma de educare spirituala.

Printre preferatii ei din competitie se numara: Lorena, Florentina, bunica, doamna Luminita, etc.

Ce parere aveti de noua concurenta Narcisa?

Articol realizat de Raluca

16 comentarii la “Fete: Narcisa, 22 de ani, Dragasani”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 16
    Cosmina Says:

    Cum poti sa spui de o fata ca e un inger cand ea numa in certuri intra si critica pe toata lumea de zici ca ea ar fi perfecta.rusine narcisa,te_ai facut de rusine,imi pare rau pentru tine dar cu caracterul pe care il ai niciodata nu vei fi fericita si nu vei avea liniste,critica-te pe tine lasa pe altii sa ii critice D-zeu.

  2. 15
    dea Says:

    esti un ingeras cinste tie si familiei tale bravo.pacatk victor nu a vazut ce ingeras frumos si destept esti

  3. 14
    YOYO Says:

    Eu am inteles gresit sau stiti voi ceva?A termniat facultatea in Pitesti?Facultatea de litere?

  4. 13
    gina Says:

    Am observat ca in aceasta emisiune sunt condamnate persoanele realiste,sincere,care spun lucrurilor pe nume.Ma refer la Narcisa care nu stiu de ce este atat de criticata.Este frumoasa foc, vorbeste corect, se vede ca-i inteligenta.Nu se compara Cornelia niciodata cu Narcisa prin absolut nimic nu-i va ajunge nici la degetul mic.La fel si parintii ei mi-au facut o impresie f.buna.La inceput mi-a placut putin de Lorena dar vad ca este f f naiva si crede ca tot ce zboara se mananca, sa nu mai vb.de faptul ca e o mataita si o smiorcaita.Salutari concurentilor: Razvan,d-mna Elena,d-mna Emilia,Cosmin si Cristina,bunica, si bineinteles Narcisa si Victor.

  5. 12
    Anastasia Says:

    Dupa emisiunea asta , nu stiu ce mama idioata si-ar da copilul la grupa ei ,daca va putea sa fie educatoare( eu am mari indoieli). de cand a intrat in competitie a creat numai conflicte, culmea cu persoane pe care le aprecia cand a intrat in casa.Cred ca a fost crescuta de niste “babe”, pentru ca barfa si intriga sunt la ele acasa in ceea ce o priveste pe Narcisa.Vrea sa para ceea ce nu este si nu poate pacali pe toata lumea. Daca ar fi fata mea, mi-ar fi rusine cu ea.

  6. 11
    merry Says:

    Eu una sunt satula de miorlaielile lorenei si cristinei sau prefacuta de Andreea am zis asta ca sunt cele trei votate, Narcisa este o fata directa, pacat ca se voteaza mataitele.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free